Skip to main content

Νίκη με το στανιό για Ηρακλή, 1-0 τα Τρίκαλα στις καθυστερήσεις! (vid)

Με γκολ του Νίκου Ζιαμπάρη στο 6' των καθυστερήσεων, ο «Γηραιός» πανηγύρισε το πρώτο του εντός έδρας τρίποντο ακριβώς μετά από έναν μήνα.

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη μετά από ακριβώς έναν μήνα πανηγύρισε ο Ηρακλής που επικράτησε με 1-0 στις καθυστερήσεις επί του ΑΟ Τρικάλων στο Καυτανζόγλειο Στάδιο για την 28η αγωνιστική της Football League.

Έπειτα από αυτό το αποτέλεσμα, ο «Γηραιός» βρίσκεται στην 11η θέση με 39 βαθμούς, ισόβαθμος με την ΑΕ Καραϊσκάκης ενώ αντίθετα οι Θεσσαλοί βρίσκονται στην 13η θέση με 29 βαθμούς.

Σημειώνεται πως πλέον οι Θεσσαλονικείς θα παλέψουν για την παραμονή τους και την παρουσία τους στη Super League 2 της επόμενης αγωνιστικής περιόδου δίνοντας μάχη στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια εναντίον του ΝΠΣ Βόλου στη Θεσσαλονίκη και του Πλατανιά στα Χανιά.

Ο Ηρακλής απείλησε για πρώτη φορά στο 8' με την κεφαλιά του Κωστούλα να περνά άουτ ενώ στο 20', Καθάριος και Ντούνης συνδυάστηκαν με τον τελευταίο να σουτάρει όμως ο Ταΐρης μπλόκαρε τη μπάλα.

Τα Τρίκαλα έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 29' όταν ο Καπός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Κωστούλα και βγήκε τετ α τετ με τον Κάχριμαν όμως ο Σέρβος πορτιέρε απέκρουσε σωτήρια.

Το συγκρότημα του Μαρσέλο Τροΐζι άγγιξε το γκολ στο 45΄καθώς ο Περόνε έκανε εντυπωσιακή προσπάθεια και πάσαρε στον αφύλακτο Ρόβα που δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Ταΐρη ενώ ούτε ο Κωστούλας μετέπειτα δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «κυανόλευκοι» απείλησαν στο 53' όταν ο Μπορίκο σέντραρε από τα αριστερά και ο Ρόβας δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα ενώ στο 69' ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή του Ντούνη από τον Γκότοβο όμως ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Σίτσα έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87' για να σκοράρει καθώς ο Συμελίδης νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κάχριμαν.

Τελικά η λύτρωση για τους Θεσσαλονικείς ήρθε στο 90' + 6' καθώς ο Παναγιωτούδης εκτέλεσε φάουλ και ο Ζιαμπάρης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αρχικά στο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Ταΐρη για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-0.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής (Τροΐζι): Κάχριμαν, Κουτρομάνος (70΄ Νιαμπούγιου), Μουνιόθ, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Καθάριος (46΄ Μπορίκο), Ντούνης, Ρόβας (80΄ Τσίπρας), Περόνε.

Τρίκαλα (Σίτσας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιμίκας (79΄ Κούλπας), Μαρκόφσκι (68΄ Ράντι), Συμελίδης, Καπός (90΄+3΄ Σισέ).