Skip to main content

Νίκιτς: Ονειρευόμουν να παίξω στον Άρη και το κατάφερα

O μέσος των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε στεναχωρημένος που δεν αγωνίστηκε φέτος όσο το επιθυμούσε αλλά περήφανος για την άνοδο στη Super League

Για την αναμέτρηση του Άρη με την ΑΕ Καραϊσκάκης και τη συνέχεια της Football League αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη media day του συλλόγου, ο Μπράνισλαβ Νίκιτς.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μέσος των «κιτρινόμαυρων»:

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Έχουμε ένα ματς που δεν είναι το τελευταία, αλλά μαθηματικά μας δίνει την άνοδο. Δίνουμε τα πάντα τελευταία, να πάρουμε τη νίκη. Από εμάς εξαρτάται. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε μία τελευταία μάχη, να κάνουμε το τελευταίο βήμα και να πάρουμε την άνοδο».

Για τα συνεχόμενα ματς και αν υπάρχει αγωνία: «Εδώ και πολλές Κυριακές λέμε να το τελειώσουμε, κάποια ματς δεν ήμασταν καλοί, σε κάποια άλλα ήμασταν. Κάναμε μεγάλη μάχη να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Τίποτα δεν ήταν δεδομένο. Μεγάλη δουλειά και προσπάθεια από όλους, το τελευταίο διάστημα. Στήριξη από τον κόσμο πολύ μεγάλη και η γκρίνια μέσα στο κόλπο είναι, είμαστε σε μία ιστορική ομάδα με πολλές απαιτήσεις. Κερδίζουμε την άνοδο και μετά η πρωτιά, περιμένουμε μία γκέλα του ΟΦΗ».

Για την επόμενη σεζόν: «Στην αρχή είχα κάποια προβλήματα, γύρισα δυνατός, είχε πάρει μπρος η ομάδα. Ήταν δύσκολο να παίξω. Το είχα μιλήσει με τον κόουτς και το είχα καταλάβει. Είμαι λίγο στεναχωρημένος που δεν έπαιξε όσο ήθελα, αλλά περήφανος που πετύχαμε την άνοδο. Όποτε μου δόθηκε η ευκαιρία, έδωσα ότι είχα».

Για το μέλλον του στον Άρη: «Eπειδή το όνομά μου το ξέρετε. Ήταν όνειρο να παίξω στον Άρη και το κατάφερα. Λόγω του πατέρα μου. Δεν μου φτάνει αυτό, είμαι ρεαλιστής, νιώθω πολύ γεμάτος που είμαι μέρος αυτής της οικογένειας, πιστεύω ότι με λίγα ματς παραπάνω, θα νιώσω λίγο χαρούμενος περισσότερο».