Skip to main content

Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Αθανασιάδης, ετοιμοπόλεμος ο Μυστακίδης

Εκτός αγωνιστικών χώρων για ένα μήνα θα μείνει ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο οποίος υπέστη θλάση στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Οριστικά χωρίς τον Στέφανο Αθανασιάδη θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Ηρακλή στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο αρχηγός του «Δικεφάλου» υπέστη θλάση πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για 15-18 μέρες.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, τέθηκε κανονικά ο Μυστακίδης, ο οποίος ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι που ήθελαν τον Κλάους να έχει υποστεί θλάση στο ματς εναντίον του Πανιωνίου. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ υποβλήθηκε σε μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει μυϊκό τραυματισμό, ωστόσο ευτυχώς ελαφρύ. Συγκεκριμένα έχει μια θλάση α’ βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο και αναμένεται να απουσιάσει για 15-18 μέρες.

Αντίθετα επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γιάννης Μυστακίδης που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο πέλμα, ενώ Λέοβατς και Χαρίσης συμπλήρωσαν μια εβδομάδα κανονικών προπονήσεων χωρίς να αισθανθούν επιβάρυνση.

Η σημερινή προπόνηση πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και περιείχε ασκήσεις τακτικής ήπιας έντασης και σύντομης διάρκειας. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Βελλίδη , Μελίσσα , Κίτσιου , Σκόνδρα , Τζαβέλλα , Λέοβατς , Χατζηισαΐα ,Βίτορ , Μαλεζά , Τσίμιροτ , Τζιόλη , Κάτσε , Σάμπο , Χαρίση , Γκολάσα ,Πέλκα , Μυστακίδη , Μπερμπάτοφ»