Skip to main content

Ντούνης: Πάντα μαζί με τον Άρη ο κόσμος του (video)

Ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» μίλησε για την πορεία του στην ομάδα, τον Πάκο Ερέρα αλλά και για τα βελτιωτικά έργα στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Για την πορεία του στον Άρη, τον Πάκο Ερέρα αλλά και για τα βελτιωτικά έργα που γίνονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε στον ρ/σ «Arena», ο Μάρκος Ντούνης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων»:

«Μόλις τελειώνει το πρωτάθλημα όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεκουράζονται, αλλά σιγά σιγά ο καθένας μόνος του μετά από λίγο καιρό, προετοιμάζονται για την χρονιά που έρχεται. Όπου και να έπαιζε ο Άρης ακόμη και στην Γ’ Εθνική, ο κόσμος ήταν μαζί του, σίγουρα αυτήν η ομάδα δεν πρέπει να ξαναπεράσει τόσο δύσκολες στιγμές στην πορεία της».

Για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη: «Έχω μείνει τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη, μου αρέσει αρκετά και η ζωή εδώ πέρα και ο κόσμος που περιβάλλει την ομάδα, την πιστεύει. Καταφέραμε να ανέβει στην Α’ Εθνική και ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερα».

Για τον νέο προπονητή και τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο: «Είναι φυσιολογικό να κάνει ο πρόεδρος αυτή την επιλογή, θέλει να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα, να διασκεδάζει. Ο Άρης είναι μεγάλος, πρέπει να το χαρεί, να παίζει ποδόσφαιρο, όπως παλιά με ξένο προπονητή που έπαιζε εξαιρετικά, κατά την γνώμη μου έκανε καλή επιλογή αλλά αυτά θα φανούν στο γήπεδο, δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Μέσα στο «Βικελίδης» περνάνε πολύ δύσκολα όλες οι ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό και το γήπεδο, γιατί για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι καλός ο χλοοτάπητας».