Skip to main content

Ο Άγιος Βασίλης προσγειώνεται στη ΔΕΘ

Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται στον Αστερόκοσμο το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Ο Αϊ-Βασίλης έρχεται στον Αστερόκοσμο το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου στις 18:30 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (στο τόξο της ΧΑΝΘ) και καλεί όλα τα παιδιά και όσους νιώθουν παιδιά να χαρούν μαζί του με πολλές εορταστικές, μελωδικές και γευστικές εκπλήξεις.

Ο Αϊ-Βασίλης προσγειώνεται με ένα UFO, χορεύει στο παγοδρόμιο και καλεί όλα τα παιδιά να του φέρουν το γράμμα τους στο σπιτάκι του στον Αστερόκοσμο, να παίξουν με τα ζωντανά ελαφάκια στον προαύλιο χώρο και να συναντήσουν τα ξωτικά για πολύ παιχνίδι.

Τον Αστερόκοσμο αποτελούν ένας μοναδικός Παιχνιδόκοσμος και ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό με πρωταγωνιστές το Μάγο, τον Αϊ-Βασίλη και το Εργαστήρι των Ξωτικών.

Ο Παιχνιδόκοσμος περιλαμβάνει ένα προηγμένο τεχνολογικά UFO, έναν ιπτάμενο δίσκο δηλαδή που στροβιλίζεται και καλεί τους τολμηρούς αναβάτες να βιώσουν μια ξεχωριστή εμπειρία, καθώς αποτελεί ένα από τα 4 παιχνίδια του είδους του, που υπάρχουν σ’ όλη την Ευρώπη.

Δίπλα στο UFO βρίσκεται ένα τεράστιο παγοδρόμιο 450 τμ και δύο ακόμη παιχνίδια για μικρότερες ηλικίες. Το παιχνίδι συνεχίζεται και μέσα από το τόξο της ΧΑΝΘ με το Τρένο του Αϊ-Βασίλη, Καρουζέλ κα., ενώ από τον Αστερόκοσμο δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα δημιουργικά εργαστήρια και η αγορά για να ολοκληρώσουν το Χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Στην Αγορά του Αστερόκοσμου, ο οποίος θα παραμείνει ανοιχτός μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2013, παιγνίδια, κεριά, είδη δώρων, παραδοσιακά προϊόντα, χειροποίητα έργα κ.α., περιμένουν όλους τους επισκέπτες.

Εκτός από τα παιχνίδια και τα δημιουργικά εργαστήρια, οι φίλοι του Αστερόκοσμου, θα έχουν και τη δυνατότητα να διασκεδάσουν με χορωδίες και συγκροτήματα με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα.

Η είσοδος στον Αστερόκοσμο είναι ελεύθερη, ενώ η είσοδος για τα ΙΧ μέσα στον εκθεσιακό χώρο κοστίζει μόνο 2 Ευρώ και είναι ανταποδοτική.

Ο Αστερόκοσμος διοργανώνεται από τη HELEXPO και αποτελεί τη συνεισφορά της στον Χριστουγεννιάτικο εορτασμό της Θεσσαλονίκης.

Χορηγός Επικοινωνίας του Αστερόκοσμου είναι ο ραδιοφωνικός σταθμός Republic 100,3 και το περιοδικό Soul.

Το ωράριο λειτουργίας του Αστερόκοσμου θα είναι μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου τις καθημερινές από τις 17.00-22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00-22.00, ενώ από τις 22/12 και για όλες τις γιορτές το ωράριο θα είναι συνεχές από τις 10.00-22.00.