Skip to main content

Ο Αϊ-Βασίλης φέρνει τους Άραβες στον ΠΑΟΚ

Ο εκπρόσωπος του αραβικού fund στην Ελλάδα, Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις, έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους επικεφαλής του επενδυτικού ομίλου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνί
Στην τελική ευθεία μπαίνει από αύριο η υπόθεση εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το επενδυτικό consortium fund αραβικών συμφερόντων, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από το Κατάρ.

Και αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr (που αποκάλυψε το αραβικό ενδιαφέρον στις 30 Οκτωβρίου 2010), αύριο, 2 Ιανουαρίου, ο εκπρόσωπος του fund στην Ελλάδα, Οντάι Αλί Σαμαρί Φάις, έχοντας πάρει το πράσινο φως από τους επικεφαλής του Ομίλου, επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία, με τη συμμετοχή του fund στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Εκτιμάται ότι οι Άραβες θα πάρουν αρχικά το 51% της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καταβάλλοντας στην αύξηση ΜΚ 6 εκατ. ευρώ, με τελικό στόχο την αγορά του 67%, καταβάλλοντας άλλα 3-4 εκατ. ευρώ, που θα τους διασφαλίσει τον πλήρη έλεγχο της εταιρείας. Οι όποιες εξελίξεις, βέβαια, συνδέονται άμεσα και με τη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας, που καλείται τους επόμενους δύο μήνες να βγάλει με επιτυχία ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα αγώνων σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις.

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο Aϊ-Βασίλης φέρνει το καλύτερο δώρο στους πολυάριθμους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που μπορούν βάσιμα να αισιοδοξούν ότι μία νέα σελίδα ανοίγει για την αγαπημένη τους ομάδα.