Skip to main content

Ο αντιπρόεδρος της HELEXPO για δήμαρχος Χαλκηδόνας

Ο αντιπρόεδρος της HELEXPO Γ. Μαραντέλος έχει ήδη ξεκινήσει συναντήσεις με στελέχη του κόμματος στην περιοχή
της Χρύσας Κυριακού


Στον αντιπρόεδρο της HELEXPO Γ. Μαραντέλο στρέφονται σιγά σιγά τα βλέμματα της Χαλκηδόνας ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών τον ερχόμενο Νοέμβρη. Πριν από λίγες ημέρες αντιπροσωπεία φορέων της περιοχής συναντήθηκε με τον κ. Μαραντέλο και συζήτησαν μαζί του τα προβλήματα, που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή.

Ο αντιπρόεδρος της HELEXPO και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης έχει δηλώσει επανειλημμένα την επιθυμία του να διεκδικήσει τον νέο καλλικράτειο δήμο Χαλκηδόνας, που έχει προκύψει από τη συνένωση των δήμων Χαλκηδόνας, Κουφαλίων και Αγίου Αθανασίου. Ο ίδιος μάλιστα ως κομματικό στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος έχει υποστηρίξει ότι επιθυμεί τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, κάτι που είναι πολύ πιθανό να συμβεί, μετά και την επιλογή του ως αντιπρόεδρο στο διοικητικό συμβούλιο της HELEXPO. 

Στο γαλάζιο στρατόπεδο

Την ίδια ώρα, στο γαλάζιο στρατόπεδο οι διεκδικητές του δήμου έχουν συμφωνήσει να προχωρήσουν σε δημοσκόπηση, καθώς αδυνατούν να βρουν κοινό υποψήφιο. Η δημοσκόπηση μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες, και η επιλογή του γαλάζιου «εκλεκτού» θα εξαρτηθεί από αυτή. Ενώ το ΚΚΕ έχει ήδη ανακοινώσει τον υποψήφιό του, που δεν είναι άλλος από τον Σάββα Μωυσίδη.