Skip to main content

Ο χιονιάς εγκλώβισε οδηγούς στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Αθηνών (φωτο)

Μεγάλα προβλήματα προκαλεί η κακοκαιρία - Εντολή για διακοπή της κυκλοφορίας φορτηγών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη από την Αστυνομία στη Λαμία

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης από τις Ράχες μέχρι και τα διόδια της Πελασγίας, εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας που πλήττει τις τελευταίες ώρες τη χώρα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα lamiareport.gr, οδηγοί στο εν λόγω σημείο είναι εγκλωβισμένοι για περισσότερες από τρεις ώρες και δεν έχουν καμιά ενημέρωση για το πότε θα ανοίξει ο δρόμος. «Έχουμε μικρά παιδιά στα αυτοκίνητα. Είμαστε εγκλωβισμένοι για ώρες. Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα βγάλουμε τη νύχτα εγκλωβισμένοι...», έλεγε διερχόμενος οδηγός στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν φορτηγά που έχουν διπλώσει στου Αγίους Θεοδώρους, αλλά και σε άλλα σημεία.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από λίγη ώρα δόθηκε εντολή από την αστυνομική διεύθυνση Φθιώτιδας να διακοπεί η κυκλοφορία των φορτηγών στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, πρόβλημα υπάρχει και στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού, όπου έχουν ακινητοποιηθεί αρκετά φορτηγά. Η τροχαία διέκοψε την κυκλοφορία των φορτηγών και επιτρέπει να κινούνται τα ΙΧ που έχουν αλυσίδες.

 

Πολύωρη η ταλαιπωρία για τους εκδρομείς

 

Ακινητοποιημένα ΙΧ κατά μήκος της ΕΟ

 

Πηγή φωτογραφιών: Lamiareport.gr