Skip to main content

Ο Δαμιανίδης ζητά 115.000 ευρώ

Κρίσιμη μέρα για την ΚΑΕ Άρης καθώς σήμερα το απόγευμα θα παρθούν σοβαρές αποφάσεις για τη φετινή σεζόν και ουσιαστικά για το μέλλον του ιστορικού τμήματος του συλλόγου.

Νωρίτερα και πριν από τη συνάντηση των μετόχων αλλά και όλων των δυνάμεων που στηρίζουν την ΚΑΕ, υπάρχει ένα ραντεβού που αναμένεται να κρίνει πολλά για τις ισορροπίες που θα διαμορφωθούν. Στέλεχος της ΣΑΡΙΣΑ θα συναντήσει τον Θανάση Τζεβελέκη κι εκεί θα συζητηθεί το θέμα της πλευράς στην οποία θα παράσχει στήριξη ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ. Η στάση του είναι σημαντικότατη, καθώς μέχρι σήμερα στηρίζει τον Γιάννη Δαμιανίδη, όμως, η τάση για αλλαγή σελίδας μετά την 11ετή παρουσία του στην ηγετική κορυφή της ομάδας, λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας. Κι αυτός ο παράγοντας είναι ο πιο σημαντικός.

Το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ΚΑΕ, με τη λογική των αποκλεισμών όλων των υπόλοιπων δυνάμεων που ήθελαν να συνδράμουν από την πλευρά του κ. Δαμιανίδη, όπως και το οικονομικό άνοιγμα της αθλητικής εταιρίας που διαμορφώθηκε τα τελευταία χρόνια, δεν αφήνουν άλλα περιθώρια. Η αλλαγή κρίνεται επιτακτική, από τη στιγμή που η σημερινή κατάσταση έχει οδηγήσει σε φαιδρά φαινόμενα, καθυστέρηση πληρωμών, ταξίδι με το λεωφορείο στην Αθήνα, κλεισμένους παίκτες για ένα μήνα που υπογράφουν με την ίδια ή και μεγαλύτερη καθυστέρηση, γκρίνια και αποξένωση μεταξύ των στελεχών της ομάδας με τη διοίκηση. Δύσκολα πράγματα, έτσι δεν μπορεί να συνεχίσει μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει, γι' αυτό και οι παράγοντες που εγγυώνται την οικονομική εξυγίανση, επιμένουν για να υπάρξει αυτή η αλλαγή. Προτείνουν διοίκηση Πρωτοδικείου, με διπλό στόχο: να αποπληρωθούν οι οικονομικές υποχρεώσεις της ΚΑΕ και να μπουν σε αυτήν νέοι παράγοντες οι οποίοι μπορούν να εγγυηθούν το εύρωστο αύριο της ομάδας.

Βέβαια, η μεγαλομέτοχος εταιρία ΓΕΝΕΣΙΣ, διεκδίκησε για τον εαυτό της το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, αλλά τέτοιες ώρες δεν μπορεί να ισχύει αυτό. Αρκεί για τα στελέχη της να θυμίσουμε πως μία πέτρα δεν μπορεί να μείνει για πολύ καιρό ακίνητη, επειδή θα γίνει χορταριασμένη. Αντίθετα, οι rolling stones πάντα εγγυώνται εξέλιξη κι αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα για την ομάδα των 21 τίτλων.

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Δαμιανίδης κάνει διάφορες προσπάθειες για να μείνει στη θέση του προέδρου, αναζητώντας συμμαχίες σε όποιες πλευρές μπορεί. Παράλληλα, θέτει τους όρους που θα ήταν ικανοί να τον οδηγήσουν στην έξοδο από την ΚΑΕ κι εκεί είναι που ακούγονται φοβερά πράγματα. Δύσκολο να τα πιστέψεις όλα, το δεδομένο είναι πάντως πως ζητά 115.000 ευρώ τις οποίες εμφανίζει ως δικές του εισφορές προς την ΚΑΕ Άρης. Υπενθυμίζεται, πάντως, πως ο συγκεκριμένος παράγοντας εδώ και χρόνια έχει μισθό και μάλιστα αρκούντως ικανοποιητικό από την ΚΑΕ Αρης. Της οποίας είναι πρόεδρος...