Skip to main content

Ο Τάσιος από τη Χαλκιδική πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της ΠΟΞ

Μεγάλη επιτυχία για τη Χαλκιδική, καθώς ο πρόεδρος των ξενοδόχων της αναμένεται να είναι και ο νέος πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, λαμβάνοντας μάλιστα 103 ψήφους από τα 133 μέλη που ψήφισαν στη διαδικασία. 

Έτσι, εκτός απροόπτου, ο κ. Τάσιος αναμένεται να είναι ο νέος πρόεδρος του ΔΣ της ΠΟΞ, κάτι που συνιστά μεγάλη επιτυχία τόσο προσωπικά για τον ίδιο όσο βεβαίως και για τη Χαλκιδική που επιβεβαιώνει ότι πλέον «παίζει» δυνατά, στις πρώτες θέσεις του ελληνικού τουρισμού.

«Σημαντική ημέρα για την Χαλκιδική μας!! Πρώτος σε ψήφους στις αρχαιρεσίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ξενοδόχων!! Ευχαριστώ από καρδιάς την οικογένεια μου και τους συναδέλφους που με τίμησαν!!! Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ακόμη πιο δυνατούς !! Συγχαρητήρια σε όσους εκλέχθηκαν. Όλοι μαζί μπορούμε!!!», έγραψε σε μήνυμά του στο facebook ο κ. Τάσιος.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΟΞ, «κατά τις Αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, εξελέγησαν οι ακόλουθοι (βάσει σταυρών προτίμησης):

ΤΑΣΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΣΒΥΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΣΟΥΛΟΥΝΙΑΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΣ
ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
ΧΑΤΖΗΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΟΛΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΞΥΠΤΕΡΑ- ΛΑΜΠΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
ΜΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΚΑΛΛΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Aναπληρωματικά Μέλη:

ΤΙΜΟΘΕΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ

ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΞ θα συνεδριάσει για να συγκροτηθεί σε Σώμα εντός των επομένων ημερών.

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, η απερχόμενη Διοίκηση, υπό τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Α. Ρέτσο και τον Προεδρεύοντα κ. Αντώνη Β. Καμπουράκη, παρουσίασε τον Απολογισμό Πεπραγμένων της θητείας της και ακολούθησε συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τον Ξενοδοχειακό κόσμο.

Βασικό μήνυμα της Γενικής Συνέλευσης είναι η ενότητα και η συσπείρωση γύρω από το νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας καθώς και η δέσμευση, για δυναμική προάσπιση των δικαίων του Κλάδου και περαιτέρω ενίσχυσης της καθοριστικής συμβολής των ξενοδοχείων στον οικονομικό και κοινωνικό ιστό της χώρας».