Skip to main content

Ο Κιμούλης στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ο κ. Κιμούλης είναι επιλογή της κυβέρνησης, με δεδομένο άλλωστε ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποχωρεί από τη διαχείριση του έργου.

Ο ηθοποιός Γιώργος Κιμούλης θα είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μολονότι πριν από λίγες ημέρες επικρατέστερη για τη θέση ήταν η Λούκα Κατσέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» ο κ. Κιμούλης είναι επιλογή της κυβέρνησης, με δεδομένο άλλωστε ότι το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αποχωρεί από τη διαχείριση του έργου και έχει προσκαλέσει το Δημόσιο να αναλάβει πλήρως το Κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι στις 29 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, το ΚΠΙΣΝ απηύθυνε επισήμως πρόσκληση στο ελληνικό Δημόσιο να πιστοποιήσει την ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών και να ξεκινήσει η παραλαβή του ΚΠΙΣΝ από τον τελικό του ιδιοκτήτη, την ελληνική κοινωνία, μέσω των φορέων που την εκπροσωπούν. Το ΙΣΝ αποχωρεί πλήρως από τη διαχείριση του έργου και δεν θα έχει καμία συμμετοχή στη διοίκηση του οργανισμού ΚΠΙΣΝ αλλά ούτε και στη διαχείριση ή διοίκηση οποιουδήποτε άλλου εμπλεκόμενου οργανισμού.