Skip to main content

Ο Κομίνης «σφυρίζει» στο μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο Γιώργος Κομίνης από την ΕΠΣ Θεσπρωτίας ορίστηκε από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, την Κυριακή

Ο διαιτητής του περυσινού τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Γιώργος Κομίνης, επιλέχθηκε από την ΚΕΔ ώστε να διευθύνει την κυριακάτικη αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 8η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Στα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Ολυμπιακός τον «συνάντησε» στην ήττα του με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας τον Μάρτιο του 2017, ενώ ο ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας ισοπαλίες με Παναθηναϊκό (2-2), ΑΕΚ (0-0) το 2016 και στο ματς με τους Πράσινους στο «Απόστολος Νικολαΐδης» το οποίο διακόπηκε, στα Play Offs της σεζόν 2016-17.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής, ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος από την ΕΠΣ Αρκαδίας ορίστηκε στον αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος την Δευτέρα (19.30) στο Ολυμπιακό Στάδιο, ενώ ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας στην αναμέτρηση μεταξύ Λαμίας και Παναθηναϊκού το βράδυ του Σαββάτου.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 8ης αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ:

Λεβαδειακός - ΠΑΣ Γιάννινα: Αλέξανδρος Τσαμούρης (ΕΠΣ Πειραιά)
Κέρκυρα - Παναιτωλικός: Αθανάσιος Σέζος (ΕΠΣ Κιλκίς)
Λαμία - Παναθηναϊκός: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (ΕΠΣ Μακεδονίας)

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: Εμμανουήλ Σκουλάς (ΕΠΣ Θεσσαλίας)
Απόλλων Σμύρνης - ΑΟ Ξάνθη: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (ΕΠΣ Κορινθίας)
Πλατανιάς - Λάρισα: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος (ΕΠΣ Αθηνών)
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Γεώργιος Κομίνης (ΕΠΣ Θεσπρωτίας)

ΑΕΚ - Ατρόμητος: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (ΕΠΣ Αρκαδίας)