Skip to main content

Το επίμαχο βίντεο με το ζεϊμπέκικο του Κουρουμπλή (vid)

Ο υπουργός τονίζει ότι το βίντεο είναι από την Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας, στις 3 και όχι στις 4 Μαρτίου.

Φωτιές άναψε βίντεο που δείχνει τον υπουργό Ναυτιλίας Παναγιώτη Κουρουμπλή να χορεύει ζεϊμπέκικο παρόντος του Θοδωρή Κουντούρη, ιδιοκτήτη του «Αγία Ζώνη ΙΙ», του πλοίου που, κατά τη βύθισή του, γέμισε με μαζούτ τον Σαρωνικό προκαλώντας μεγάλη οικολογική καταστροφή.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες από δημοσιεύματα, ο κ. Κουρουμπλής φερόταν να χόρεψε το ζεϊμπέκικο προς τιμήν του Θοδωρή Κουντούρη στις 4 Μαρτίου του 2017 (στη γιορτή των Αγίων Θεοδώρων). Το βίντεο είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η σύζυγος του εφοπλιστή, Κατερίνα.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ο υπουργός με ανακοίνωσή του (δείτε αναλυτικά εδώ) διέψευσε τα δημοσιεύματα επισημαίνοντας ότι το βίντεο είναι από εκδήλωση στις 3 Μαρτίου και συγκεκριμένα από την Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας στην οποία, όπως αναφέρει, παρευρέθηκαν πολλά πρόσωπα, όπως ο Δήμαρχος Περάματος και η ηγεσία του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Κουρουμπλής διευκρίνισε ότι ουδέποτε έχει συναντηθεί με τον κ. Κουντούρη, ουδέποτε έχει μιλήσει μαζί του και ουδέποτε τον κάλεσε ο εν λόγω επιχειρηματίας σε εκδήλωσή του.