Skip to main content

Ο «μακεδονικός» οικισμός στη Θεσσαλονίκη και η εκμετάλλευση μεταναστών

Η απίστευτη εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών, ο «μακεδονικός» οικισμός στη Θεσσαλονίκη και ο χρηματισμός των ελληνικών κομμάτων

Ακόμα και οι ίδιοι οι Γερμανοί της μητρικής Siemens παραδέχονταν σε έγγραφα από το 2008 τον χρηματισμό ελληνικών κομμάτων, όπως δημοσιεύει το «Βήμα της Κυριακής». Μιλάμε γι’ αυτούς τους πολιτικούς που υπόσχονται πάταξη της διαφθοράς, και ανέλαβαν να μας απαλλάξουν από αυτήν. Λαμπρά…

Πιστεύω πως έγινε πλέον αντιληπτό, ότι οι αριστεριστές είναι εχθροί της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Αυτό όχι μόνον δεν το έκρυψαν ποτέ, αλλ' απεναντίας δημοσίως δηλώνουν ότι θέλουν την κατάργησή της για να ιδρύσουν το δικό τους σοβιετικό κράτος.

Αυτό έκανε και ο Πολάκης και απορώ, γιατί δεν αντιμετωπίζεται μ' αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση των Αριστεριστών. Δημοσιεύθηκαν τα ντοκουμέντα για την παράνομη διαδρομή των αιτιάσεων Πολάκη και οι απαιτήσεις του για την επικύρωση των αποτελεσμάτων που έβγαλε… ο ίδιος.

Καθώς επίσης και για την επίθεσή του στον πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ κ. Αθανάσιο Γιαννόπουλο, ο οποίος δήλωσε ότι θα ακυρώσει τον διαγωνισμό και ο Πολάκης του είπε: «Ούτε να το σκέφτεσαι. Τέτοια απόφαση είναι casus belli». Έχει ήδη κατατεθεί μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα, κι ελπίζεται -όταν θα εκδικαστεί- να μη είναι βουλευτής και την «σκαπουλάρει» με την ασυλία, ως συμβαίνει με πολλούς.

Αφιερωμένο στους οθωμανολάγνους, που από άγνοια, ή αφέλεια, ή σκοπιμότητα ανοίγουν κερκόπορτες στους Τούρκους. Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής Κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς, εγκαινίασε τζαμί στο Κοσσυφοπέδιο και δήλωσε ότι η Τουρκία θα επιδιορθώσει ότι έχει απομείνει από το παρελθόν στην περιοχή. «Ο χωρισμός μας κράτησε πολύ. Η αντάμωσή μας θα είναι πολύ πιο ζωντανή και πολύ πιο διαρκής».

Είπε επίσης: "Θα φτιαχτούν και θα λειτουργήσουν όλα τα τζαμιά στα Βαλκάνια που είναι οθωμανική κληρονομιά". Στην Ελλάδα δεν έχει πρόβλημα η Τουρκία. Από υποστηρικτές της επέκτασής της έχουμε μπόλικους. Από καιρό άλλωστε άρχισαν -και συνεχίζουν- να ανακαινίζουν τζαμιά, κι ας μάς είναι απαραίτητο και το τελευταίο ευρώ.  

Απίστευτη εκμετάλλευση των λαθρομεταναστών, από πολλές πλευρές και πάντα με πρόσχημα τον [υποκριτικό] ανθρωπισμό. Πολιτικοί, καλλιτέχνες, κληρικοί μπλέκονται με ύποπτους αλληλέγγυους και σκοτεινές ΜΚΟ σε ένα κουβάρι, μόνο που εκτός από το προσωπικό τους όφελος, ούτε η τύχη  των προσφύγων αλλάζει, ούτε η ζημιά στην Ελλάδα διορθώνεται.

Ήταν η σειρά, προχθές, της υπουργού Μετανάστευσης της Νορβηγίας, Σιλβί Λιστχάου, να κάνει το σόου της. Κατά την επίσκεψή της στη Λέσβο, θέλησε να ζήσει η ίδια το... προσφυγικό και αποφάσισε να πέσει στη θάλασσα για να την... σώσουν. Όπως γίνεται με τους πρόσφυγες.

Με τη διαφορά βέβαια ότι οι πρόσφυγες δε φορούν high-tech στολές, ούτε έχουν τη βάρκα του διασώστη να τους ακολουθεί για να τους σώσει όταν εκείνοι το αποφασίσουν, όπως έγινε στην περίπτωση της υπουργού από τη Νορβηγία. Αυτήν την προσβολή προς τους πρόσφυγες και το δράμα που ζουν, πού είναι οι «ευαίσθητοι προοδευτικοί» να την καταδικάσουν;

Έχουν γνώση οι φύλακες; Όπως μεταδίδουν τα σκοπιανά ΜΜΕ, ένας Σκοπιανός πολίτης με βουλγαρικό διαβατήριο ή με εταιρεία εγγεγραμμένη στην Ελλάδα, ο οποίος διαθέτει επαρκές εισόδημα, μπορεί να αγοράσει διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη σε πολύ φθηνή τιμή. Μάλιστα, προτιμούν τα προάστια. Τα σκοπιανά ΜΜΕ κάνουν λόγο για «μακεδονικό» οικισμό, και αναφέρονται στην περιοχή της Περαίας.