Skip to main content

Ο Μασούτης τέταρτο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Bραβεύτηκε ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους.

Για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίνεται ανάμεσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας Best Workplaces 2016 του Great Place to Work® Institute Hellas, της μεγαλύτερης έρευνας αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος στην Ελλάδα.

Bραβεύτηκε ως το 4ο καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην κατηγορία «μεγάλες» επιχειρήσεις που απασχολούν πάνω από 251 εργαζόμενους.

Η αξιολόγηση των εταιρειών ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο του 2016. Συνολικά, δήλωσαν συμμετοχή 49 εταιρείες από διάφορους κλάδους της αγοράς, οι οποίες στο σύνολό τους απασχολούν 27.600 εργαζόμενους.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Θωμά Χρήστου, «η διάκριση για 5η συνεχόμενη φορά αποδεικνύει ότι η προσπάθειά μας για ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον έχει αποτελέσματα και διάρκεια. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διακρίσεις μας στα βραβεία αυτά σημειώνονται σε περίοδο οικονομικής κρίσης της χώρας, όπου δοκιμάζονται έντονα οι σχέσεις εργοδοτών κι εργαζόμενων και αναδεικνύονται αυτές που έχουν πιο σταθερές βάσεις».