Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018
x

«Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΦΙΔΙ» ΣΤΗ ΜΙΚΡΗ ΑΥΛΑΙΑ ΤΗΣ ΧΑΝΘ

Την παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη παρουσιάζει ο Δημήτρης Καρόγλου με την ομάδα Σκιάς Όναρ το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 18:00.

Ο Δημήτρης Καρόγλου με τη Σκιάς Όναρ θα παρουσιάσουν την παραδοσιακή παράσταση Καραγκιόζη «Ο Μέγας Αλέξαντρος και το καταραμένο φίδι» στη μικρή Αυλαία της Χ.Α.Ν.Θ. και αυτό το Σάββατο 17/03/2018 στις 18:00.

«Στο σταυροδρόμι που βρίσκεται έξω από τη πόλη εμφανίστηκε ένα τεράστιο φίδι που έχει ερημώσει τον τόπο. Μην μπορώντας να το αντιμετωπίσει με κανέναν τρόπο ο Πασάς στέλνει τον Χατζηαβάτη να τελαλήσει για να βρεί κάποιον ήρωα ο οποίος θα το σκοτώσει. Ως έπαθλο προσφέρει το μισό του βασίλειο και το χέρι της κόρης του σε γάμο. Το έπαθλο προσελκύει πολλούς υποψήφιους γαμπρούς αλλά το φίδι δεν είναι τόσο εύκολος  αντίπαλος. Η πιο γνωστή από τις παραδοσιακές παραστάσεις του Ελληνικού θεάτρου σκιών σε ιδιαίτερη απόδοση της Σκιάς Όναρ για τους μικρούς μας φίλους» , αναφέρει η ομάδα για το έργο. 

 «Στη Σκιάς Όναρ πιστεύουμε πως η ανασύνθεση και η επανέκφραση της αφήγησης της παράδοσής μας είναι στενά συνδεδεμένη με τη διατήρηση και ανανέωση της ιδιαίτερης κουλτούρας μας. Γι’ αυτό τον λόγο προσπαθούμε να συμβάλλουμε στην προώθηση, την προβολή και ανάπτυξη του παραδοσιακού ελληνικού θεάτρου σκιών, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό», σημειώνει ο Δημήτρης Καράογλου.

Τίτλος Έργου: Ο Μέγας Αλέξαντρος και το καταραμένο φίδι

Παρουσίαση: Σκιάς Όναρ

Γενική είσοδος: 6€ ανά άτομο

Είσοδος τρίων (3) ατόμων και άνω: 5€ ανά άτομο

Διάρκεια παράστασης: 60′

Τόπος παράστασης:  Εντός του κτιρίου της Χ.Α.Ν.Θεσσαλονίκης,  Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ

Ημέρα και ώρα παράστασης: Σάββατο στις 6μμ

Προτεινόμενο για παιδιά 3-103 ετών! 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2310 211990, 6945566742 & 6945383985 (κ.Δημήτρης Καρόγλου)

και στα τηλέφωνα της Χ.Α.Ν.Θ. 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ