Skip to main content

Ο Μέσι έκρινε το Clasico, 3-2 η Μπαρτσελόνα τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (vid)

Με τον Αργεντινό σταρ να σκοράρει στην τελευταία φάση του αγώνα, οι «Μπλαουγκράνα» πήραν μια πολύτιμη νίκη που τους κρατά ζωντανούς για τον τίτλο

Θριαμβευτική νίκη μέσα στη Μαδρίτη εναντίον της Ρεάλ κατέκτησε η Μπαρτσελόνα με 2-3 έχοντας ως πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι και έβαλε ξανά φωτιά στην κορυφή της La Liga.

Οι δύο ομάδες αυτή τη στιγμή ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 75 βαθμούς αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης έχει έναν αγώνα λιγότερο, αυτός εναντίον της Θέλτα εκτός έδρας.

H «Βασίλισσα» κατάφερε να προηγηθεί με τον Κασεμίρο ενώ οι «Μπλαουγκράνα» ανέτρεψαν το σκορ χάρη στα γκολ των Λιονέλ Μέσι και Ιβάν Ράκιτιτς.

Καθοριστική για τη συνέχεια της αναμέτρησης ήταν η αποβολή του Σέρχιο Ράμος στο 77΄αφήνοντας τους γηπεδούχους με δέκα παίκτες όμως βρήκαν το ψυχικό σθένος να ισοφαρίσουν χάρη σε γκολ του Χάμες Ροντρίγκες.

Η τελευταία λέξη της αναμέτρησης όμως ανήκε στους Καταλανούς και συγκεκριμένα στο ηγέτη τους, Λιονέλ Μέσι που σκόραρε στην τελευταία φάση του αγώνα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ και φτάνοντας έτσι τα 500 γκολ με τη μπλαουγκράνα φανέλα και τα 31 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Κασεμίρο (70' Κόβατσιτς), Μόντριτς, Κρόος, Μπέιλ (39' Ασένσιο), Ρονάλντο, Μπενζεμά (82' Ροντρίγκες).

Μπαρτσελόνα (Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Ρομπέρτο, Πικέ, Ουμτιτί, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Ινιέστα, Μέσι, Σουάρες, Αλκάθερ (70' Γκόμες).