Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018
x

Ο ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΑΚΗΣ ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ-ΣΕ ΝΕΑ ΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΕΛΟΣ

Στην καρέκλα του αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού, την οποία αφήνει ο Γιώργος Δημαρέλος, θα κάθεται πλέον ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης.

Σε αλλαγές στο σχήμα διοίκησης προχώρησε σήμερα ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, μετά την παραίτηση της Λίνας Λιάκου από την αντιδημαρχία Αστικής Ανθεκτικότητας.

Με απόφαση δημάρχου το χαρτοφυλάκιο της παραιτηθείσας Λίνας Λιάκου, αναλαμβάνει ο Γιώργος Δημαρέλος, ο οποίος θα κληθεί να διαχειριστεί δύο μεγάλα ζητήματα, αυτό της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και της Παγκόσμιας Τράπεζας.

Στην καρέκλα του αντιδημάρχου Παιδείας και Αθλητισμού, την οποία αφήνει ο Γιώργος Δημαρέλος, θα κάθεται πλέον ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης. Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης αναλαμβάνει θέση αντιδημάρχου.

Ο κ. Μπαρμπουνάκης έχει γνώση του αντικειμένου που αναλαμβάνει καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του από τη σημερινή του θέση ως πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ.  

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Οκτωβρίου παραιτήθηκε από αντιδήμαρχος Αστικής Ανθεκτικότητας η Λίνα Λιάκου, η οποία  θα αναλάβει τη θέση της Περιφερειακής Διευθύντριας για την Ευρώπη και Μέση Ανατολή στον οργανισμό των «100 Ανθεκτικών Πόλεων» (“100 Resilient Cities”), με έδρα το Λονδίνο.

Η θέση που αναλαμβάνει προκάλεσε μπαράζ αρνητικών σχολίων τόσο από την παράταξή της όσο και από την αντιπολίτευση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ