Skip to main content

Ο Π.Ψωμιάδης εγγυάται, αλλά οι εργαζόμενοι δεν πείθονται

Ολοι οι ασφαλισμένοι θα πάρουν τα χρήματά τους, λέει ο επικεφαλής της Ασπίς Πρόνοια, αλλά οι εργαζόμενοι θέλουν εγγυήσεις από την κυβέρνηση.
Όλοι οι ασφαλισμένοι θα πάρουν τα χρήματά τους, λέει ο επικεφαλής της Ασπίς Πρόνοια, αλλά οι εργαζόμενοι θέλουν εγγυήσεις από την κυβέρνηση.

Τη διαβεβαίωση ότι όλοι οι ασφαλισμένοι θα λάβουν τα χρήματά τους από τα αποθεματικά της Ασπίς Πρόνοια που είναι 506 εκατ. ευρώ, έδωσε σήμερα το πρωί ο επικεφαλής της εταιρίας κ. Π. Ψωμιάδης. Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμο Σκάι διευκρίνισε πως σε περίπτωση που τα χρήματα αυτά δεν φτάσουν, τότε το όποιο υπόλοιπο θα δωθεί από το ελληνικό κράτος, που εγγυάται την επάρκεια.

 Οι εργαζόμενοι στην εταιρία, όμως, θα επιδιώξουν να εξασφαλίσουν πιο επίσημες δεσμεύσεις, αυτή τη φορά από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου. Για το σκοπό αυτό προγραμματίζουν συγκέντρωση για το μεσημέρι έξω από το κτίριο του υπουργείου, στην πλατεία Συντάγματος. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο της Ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης, που γιορτάζεται σήμερα και πραγματοποιείται υπό τη σκιά της πρωινής παρέμβασης του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Ασπίς.