Skip to main content

Ο ΠΑΟΚ δεν γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει (φωτο)

Η φετινή «Ημέρα ΠΑΟΚ» θα πραγματοποιηθεί στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1 της Τούμπας από τις 09:00 έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ - Πλατανιάς

Για ακόμη μια χρονιά ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να διοργανώσει την «Ημέρα ΠΑΟΚ», κατά την οποία συγκεντρώνονται τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων των πέντε ιερών μητροπόλεων του ευρύτερου πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.

Η φετινή «Ημέρα ΠΑΟΚ» θα πραγματοποιηθεί όπως συνηθίζεται στο χώρο μπροστά από τη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 από τις 09.00πμ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Πλατανιάς.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

«Η ιδιαιτερότητα της εκδήλωσης φέτος θα είναι ότι το κεντρικό σύνθημα πλέον δεν θα είναι το «Ο ΠΑΟΚ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ KΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ», αλλά αυτό που επιβάλλουν οι καιροί και οι καταστάσεις που ζούμε.

«Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ»

Όπως γίνεται αντιληπτό, η θεματική αναφορά της εκδήλωσης, γίνεται με αφορμή την κατάφωρη αδικία που υφίσταται το ποδοσφαιρικό τμήμα και οδηγεί στην απώλεια ενός σημαντικού τίτλου.

Γι΄αυτό το λόγο, σε συνεργασία με την ΠΑΕ, την ΚΑΕ και  το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, και υπό την αιγίδα των ΙΕΡΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΝ Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως - Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης - Καλαμαριάς, Κασσανδρείας και Λαγκαδά  θα συγκεντρώσει τρόφιμα υπέρ των συσσιτίων που διατηρούν οι παραπάνω Μητροπόλεις.

Με κεντρικό σύνθημα «Ο ΠΑΟΚ δε γιορτάζει αλλά συνεχίζει να προσφέρει» απευθυνόμαστε στον φίλαθλο του ΠΑΟΚ καλώντας τον να συμμετέχει σ’ αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας ο καθένας ότι μπορεί.

Απευθυνόμαστε ακόμα, στον επαγγελματικό κόσμο, τους χορηγούς του Συλλόγου, σε κάθε εταιρεία και επιχείρηση, η οποία επιθυμεί να συμμετέχει συμβάλλοντας έτσι στην επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας του ΠΑΟΚ.

Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνει μπροστά στη Θύρα 1 του Γηπέδου της Τούμπας  την Κυριακή 6 Μαΐου από τις 09.00 π.μ. έως την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 2310/988.000 ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΣ ΠΑΟΚ

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».