Skip to main content

Ο Πρίγιοβιτς ξελάσπωσε τον ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό στην Τούμπα (vid)

Ο Σερβοελβετός φορ λύτρωσε τον δικέφαλο με εξαιρετική γυριστή κεφαλιά στο 75' - Επανεμφάνιση Βιεϊρίνια στην έρημη Τούμπα

Ένα γκολ του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς ήταν αρκετό για να επιστρέψει στις νίκες ο ΠΑΟΚ (1-0) απέναντι στον Παναιτωλικό στην κεκλεισμένων των θυρών Τούμπα.

Για ακόμη ένα ματς ο «Δικέφαλος» δεν είχε καλή απόδοση και δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να δημιουργήσει φάσεις απέναντι στην κλειστή άμυνα της ομάδας του Αγρινίου.

Ώσπου σε μία φάση στο 75' μετά από σέντρα του Τσίμιροτ από τα αριστερά, ο Πρίγιοβιτς βρέθηκε ολομόναχος στην καρδιά της περιοχής του Παναιτωλικού και με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη.

Σημειώνεται ότι στον αγώνα πέρασε σήμερα σαν αλλαγή και ο Βιεϊρίνια, αγωνιζόμενος και πάλι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετά την μεταγραφή του στην ομάδα.

Δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης εδώ

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Ρέι, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς, Κάτσε (63’ Βιεϊρίνια), Τσίμιροτ, Καντουρί, Μακ (52’ Πέλκας), Κάμπος, Πρίγιοβιτς (80’ Κουλούρης).

Παναιτωλικός (Χάβος): Κυριακίδης, Μόρας, Μιχάι, Ρότσα, Μαρινάκης, Πάουλο, Μπεχαράνο (72’ Μπράβο), Λόπες (79’ Μάζουρεκ), Κλέσιο, Ρόσα, Ντίας (71’ Μαρκόφσκι).