Skip to main content

Ο πρίγκιπας Χάρι και η βασίλισσα Ελισάβετ τρολάρουν τους Ομπάμα

Την πρόκληση του πρίγκιπα Χάρι αποδέχθηκε το ζεύγος των Ομπάμα προκειμένου να συμμετάσχουν οι ΗΠΑ στην διοργάνωση των Invictus Games.

Την πρόκληση του πρίγκιπα Χάρι αποδέχθηκε το ζεύγος των Ομπάμα προκειμένου να συμμετάσχουν οι ΗΠΑ στα Invictus Games. Πρόκειται για μια αθλητική διοργάνωση που έχει αναλάβει ο νεαρός πρίγκιπας, ο οποίος για την προώθησή της επιστράτευσε ακόμη και την 90χρονη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ.

Στο βίντεο, καθώς ο Χάρι επεξηγεί τις λεπτομέρεις των Αγώνων στη βασίλισσα, δέχεται βιντεοκλήση από τη Μισέλ Ομπάμα. Στο πλευρό της ο πρόεδρος των ΗΠΑ και το προεδρικό ζεύγος είναι περιστοιχισμένο από στρατιωιτκούς. Ελαφρά... αγριεμένη η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ απειλεί τον πρίγκιπα: "Ει Χάρι! Θυμάσαι που μας προκάλεσες με τα Invictus Games;".
 
"Πρόσεχε τι εύχεσαι!" προσθέτει ο Μπαράκ Ομπάμα ενώ ο πρίγκιπας δέχεται την απειλή Αμερικανού στρατιωτικού ότι θα τον... βομβαρδίσουν. "Μπουμ" τον προειδοποιεί προκαλώντας γέλια ειρωνικά και αποδοκιμασίας στην ηλικιωμένη βασίλισσα, που μαζί με τον εγγονό της κοροϊδεύουν τον... δυναμισμό των Αμερικανών.