Skip to main content

«Ο πρωθυπουργός δεν πείθει ούτε τους υπουργούς του»

«Ο αναβρασμός που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει πετύχει να πείσει ούτε τους υπουργούς του, ούτε τα στελέχη του κόμματός του ότι η πολιτική του κινείται προς τη σωστή κατεύθυ
«Ο αναβρασμός, που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι ο κ. Παπανδρέου δεν έχει πετύχει να πείσει ούτε τους υπουργούς του, ούτε τα στελέχη του κόμματός του ότι η πολιτική του κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση και ότι οι χειρισμοί του είναι σωστοί», σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Π. Παναγιωτόπουλος με αφορμή τις εσωκομματικές κόντρες στο ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα, ο εκπρόσωπος κ. Παναγιωτόπουλος απέδωσε τη μείωση του ελλείμματος στο γεγονός ότι οι «μισθωτοί και συνταξιούχοι σήκωσαν στις πλάτες τους συντριπτικό βάρος».

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν έκανε αυτά που όφειλε και πως οι πολίτες «είδαν μισθούς, επιδόματα και συντάξεις να περικόπτονται».

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος τόνισε ότι η κυβέρνηση «δεν συμμάζεψε τη σπατάλη του δημοσίου, δεν προχώρησε σε ιδιωτικοποιήσεις και δεν συγχώνευσε τους κατάλληλους φορείς και οργανισμούς για να πετύχει τις απαραίτητες οικονομίες κλίμακας».