Skip to main content

Ο πρώτος ομιλητής του TEDxThessaloniki και η μεγάλη καινοτομία

Στα νέα panel discussions οι ομιλητές θα περιμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες προκειμένου να συνομιλήσουν με το κοινό.

Μια μεγάλη καινοτομία και αλλαγή φέρνει το TEDxThessaloniki 2017 με στόχο να φέρει κοινό και ομιλητές ακόμα πιο κοντά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον με πιο χαλαρή διάθεση.

Πιο συγκεκριμένα, το 2ο session παίρνει, για πρώτη φορά στην ιστορία των TEDx events στη χώρα μας, νέα μορφή: Οι ομιλητές θα περιμένουν σε ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης προκειμένου να συνομιλήσουν με το κοινό και να εκθέσουν τις απόψεις τους.

«Μέσα από αυτή τη νέα δράση, με χαρά θα ανακαλύψουμε νέα μονοπάτια και οπτικές που θα μας δημιουργήσουν ακόμη μεγαλύτερη αγωνία για τις ομιλίες που θα ακολουθήσουν στο 3ο session», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Όσοι επιθυμούν μπορούν να αγοράσουν το εισητήριό τους εδώ.

Σε λίγες ημέρες, όσοι το προμηθευτούν, θα ενημερωθούν με νέο e-mail, ώστε να εγγραφούν στα panel discussions που τους ενδιαφέρουν.

Ο πρώτος ομιλητής

Ο Μιχαήλ Λώλης γεννήθηκε το 1986 στα Ιωάννινα και μεγάλωσε σε ένα χωριό, δίπλα στη λίμνη, μαζί με τα τρία αδέρφια του. Στα 18 του ξεκίνησε σπουδές στο Τμήμα Δοκίμων Αστυφυλάκων Ξάνθης και στη συνέχεια τοποθετήθηκε στην Αθήνα, όπου ζει μέχρι σήμερα.

Στα 23 ξαναέδωσε Πανελλαδικές Εξετάσεις και πέρασε στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, από όπου αποφοίτησε στα 26 του. Σήμερα είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου, με κατεύθυνση τους Δημόσιους Θεσμούς, έχοντας έτσι την δυνατότητα να εντρυφήσει στο επιστημονικό πεδίο του Δημοσίου και Ευρωπαϊκού Δικαίου και ειδικότερα στα Ανθρώπινα Δικαιώματα. Από το περασμένο έτος υπηρετεί στο Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας Αττικής.

Ο Μιχαήλ Λώλης είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών, που γκρέμισε τείχη μιλώντας ανοιχτά στη δουλειά του, σε ένα άκρως συντηρητικό περιβάλλον για την ομοφυλοφιλία και πόσο αναγκαία είναι η αποδοχή της κοινωνίας για τα ΛΟΑΔ άτομα.