Skip to main content

Ο ΣΕΜΑ θα συμμετέχει φέτος στο Money Show Θεσσαλονίκης

Οι εισηγητές θα απευθυνθούν στα μέλη του Συνδέσμου, στους συνεργάτες τους, γενικότερα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βόρειας Ελλάδος.

Για τρίτη συνεχή χρονιά ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) θα συμμετάσχει στο Money Show Θεσσαλονίκης, που φέτος διοργανώνεται 19-21 Μαΐου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency Thessaloniki.

Φέτος, ο ΣΕΜΑ επέλεξε να παρουσιάσει το θέμα: «Ομαδική ασφάλιση - Σχέση εμπιστοσύνης & πίστης στην επιχείρηση». Η σχετική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 17:00 - 20:00, με την υποστήριξη και υψηλόβαθμων στελεχών ασφαλιστικών εταιριών.

Από την πλευρά του Συνδέσμου, στη σημασία της Ομαδικής Ασφάλισης, τόσο στον τομέα της Υγείας, όσο και στις Συντάξεις, θα αναφερθεί η πρόεδρος, κ. Θεοδώρα Ιωάννα Οικονομοπούλου.

Ανάλογες αναφορές θα γίνουν και από εκπρόσωπους ασφαλιστικών εταιρειών και ειδικότερα από τον κ. Νίκο Χαλκιόπουλο, Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικό Διευθυντή Χαρτοφυλακίου της Ευρωπαϊκής Πίστης και τον κ. Γιάννη Χατζηκωνσταντίνου, Διευθυντή Ομαδικών Ασφαλιστήριων Ζωής & Προϊστάμενο Τομέα Ανάληψης Εργασιών της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχει με αντίστοιχη παρουσίαση και η κ. Βενετία Κουσία, Πρόεδρος της Επιτροπής Απασχόλησης του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

Οι εισηγητές θα απευθυνθούν στα μέλη του Συνδέσμου, στους συνεργάτες τους, γενικότερα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βόρειας Ελλάδος, καθώς επίσης στους επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέχη τους, στους οποίους θα επισημανθεί η σημασία των ομαδικών ασφαλίσεων για το επιχειρείν, την οικονομία και την κοινωνία.

Σημειώνεται ότι, το Money Show Θεσσαλονίκης, επί 28 χρόνια διαδραματίζει ουσιαστικό ρόλο στα επιχειρηματικά δρώμενα, δίνοντας την ευκαιρία σε φορείς, επιχειρηματίες, ελεύθερους επαγγελματίες, φοιτητές και σπουδαστές να γνωρίσουν τις τάσεις της αγοράς, νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, καθώς και καινοτόμες επενδυτικές ή άλλες πρωτοβουλίες.