Skip to main content

Ο Ταγίπ Ερντογάν μας στέλνει το γιο του στην Θράκη

Η επίσκεψη του υιού Ερντογάν στη Θράκη προβάλλεται ως ιδιωτική, όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τον πολιτικό χαρακτήρα αυτής.
Ο κ. Μπιλάλ Ερντογάν, ο γιος του κ. Ταγίπ Ερντογάν έρχεται σήμερα στην Θράκη. Η επίσκεψη προβάλλεται ως ιδιωτική,  όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τον πολιτικό χαρακτήρα αυτής, ενόψει των επικείμενων εκλογών του Ιουνίου στη γειτονική χώρα, όπως γράφει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Χρόνος» της Κομοτηνής.
 
Η είδηση της άφιξής του ματαίωσε άδειες υπαλλήλων και προγραμματισμένες εξορμήσεις, λόγω του τριημέρου της πρωτομαγιάς και κράτησε υπαλλήλους και διπλωμάτες σε επιφυλακή, καθώς έπρεπε να φροντίσουν τα της επίσκεψης του υιού του Προέδρου της Τουρκίας.
 
Ο κ. Μπιλάλ Ερντογάν, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, θα βρεθούν το Σάββατο στην Κομοτηνή, αλλά τελικός προορισμός είναι ο Εχίνος Ξάνθης, όπου θα βρεθούν την Κυριακή 3 Μαΐου για να παραστούν σε θρησκευτική τελετή χάτιμ, όπως μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ.
 
Ο γιος του πρώην Πρωθυπουργού της Τουρκίας έχει απασχολήσει εντόνως το τελευταίο διάστημα τη γειτονική χώρα, καθώς το όνομά του είχε εμπλακεί σε μεγάλα σκάνδαλα διαφθοράς, αλλά η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη της Τουρκίας τον απάλλαξε, παρά το γεγονός ότι υπήρξαν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που επιβεβαίωναν την ενοχή του.
 
Να σημειωθεί ότι ο Εχίνος είναι Πομακοχώρι, και προσφάτως οι τουρκόφρονες διαμαρτυρήθηκαν εντόνως επειδή κατά την Μεγάλη Παρασκευή τελέσθηκε η Λειτουργία του Επιταφίου, σε εκκλησάκι που ανήγειρε εκεί ο στρατός.
 
Ο Μακεδών