Skip to main content

Ο Τσίπρας θα φορέσει γραβάτα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα φορέσει σήμερα κατά την επίσκεψή του στη ΔΕΘ γραβάτα έστω και εικονικά.

Την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά έστω και... εικονικά τον Αλέξη Τσίπρα να φοράει γραβάτα θα έχουμε σύμφωνα με πληροφορίες σήμερα στην επίσκεψή του στην 80η ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στα περίπτερα, αναμένεται να επισκεφθεί και το περίπτερο 15, όπου παρουσιάζεται μια καινοτόμος τεχνολογία, βάσει της οποίας ο καταναλωτής, πελάτης ενός καταστήματος πώλησης ρούχων δε χρειάζεται να δοκιμάζει τα ρούχα που θα αγοράσει με τον κλασικό τρόπο.

Ο πελάτης διαλέγει το ρούχο ή τα ρούχα και γίνεται προσομοίωση της εικόνας του όπως θα είναι φορώντας τα. Έτσι, δε χρειάζονται δοκιμαστήρια, δε χρειάζεται όλη η ταλαιπωρία του βάλε – βγάλε ρούχα και το... στρίμωγμα στους καθρέφτες.

Ο κ. Τσίπρας που αναμένεται να επισκεφθεί το περίπτερο και να δοκιμάσει τη νέα τεχνολογία θα έχει την ευκαιρία να δει τον εαυτό του για πρώτη φορά με γραβάτα. Και μαζί του να τον δούμε κι εμείς.

Εφόσον τελικά κάνει το... αποφασιστικό βήμα ο κ. Τσίπρας αναμένεται η σχετική εικόνα να γίνει viral. Φανταζόμαστε ότι ήδη θα γίνεται μεγάλη κουβέντα στο επιτελείο του για την επιλογή της κατάλληλης γραβάτας, οπότε δε μένει παρά να περιμένουμε λίγες ώρες και να δούμε το αποτέλεσμα.

Να θυμίσουμε ότι σε σχετική ερώτηση για τη γραβάτα, ο κ. Τσίπρας σε ανύποπτο χρόνο είχε απαντήσει ότι θα τη φορέσει όταν μειωθεί το χρέος της χώρας. Τις τελευταίες μέρες γίνεται κουβέντα για την απομείωση του χρέους και ο καιρός για τη σχετική διαπραγμάτευση και τις οριστικές αποφάσεις πλησιάζει...