Skip to main content

Νέες ταράτσες εμπλουτίζουν το Taratsa International Film Festival

Πλήρης οδηγός επιβίωσης για το φετινό Taratsa International Film Festival που θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου στη Θεσσαλονίκη.

Με αέρα ανανέωσης έρχεται το φετινό Taratsa International Film Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη και για να το απολαύσετε στο έπακρον σας δίνει σύντομες οδηγίες επιβίωσης.

Οι χώροι προβολών είναι έξι. Απ’ αυτούς γνωρίζετε ήδη τους τρεις από τις προηγούμενες διοργανώσεις (Τ2: ΕΣΗΕΜΘ, Τ3: Δ.Σ.Θ., Τ5: Urania bar).

Οι νέοι χώροι είναι:

Η ταράτσα Τ1 φιλοξενείται στη Λέσχη Θεσσαλονίκης, γνωστή και ως Λέσχη Μπριτζ, στην πολυσύχναστη Λεωφόρο Νίκης, στο λευκό διατηρητέο κτίριο με τον αριθμό 63.

Ο νέος ξενώνας της πόλης, το Stay Hostel της Ίωνος Δραγούμη 61, για 5 ημέρες μετονομάζεται σε ταράτσα Τ4, ολοκληρώνοντας τη λίστα των τεσσάρων σημείων προβολής του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος.

Η τρίτη προσθήκη γίνεται στο γνωστότερο σημείο της πόλης, ακριβώς δίπλα από τον Λευκό Πύργο, το Cafe Θέα/tro στην ταράτσα του Βασιλικού Θεάτρου, όπου κατά τη διάρκεια του 4ου Taratsa IFF θα το βρείτε ως ταράτσα Τ6. Εκεί θα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες από το Τμήμα Παράλληλων Προβολών.

Φέτος, μπορείτε να απολαύσετε και τις 70 ταινίες του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος, για πρώτη φορά µε ελληνικούς και αγγλικούς υπότιτλους.

Η γενική είσοδος για τις προβολές του Διεθνούς Διαγωνιστικού Τμήματος είναι 5€, και 3€ για φοιτητές, ανέργους και άτομα άνω των 65 ετών. Η είσοδος στις προβολές του Τμήματος Παράλληλων Προβολών είναι ελεύθερη.

Για τη δική σας διευκόλυνση, υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης θέσεων, από τις 21/08 έως τις 27/08, κάθε μέρα από τις 10:00 μέχρι τις 19:00, με ένα τηλεφώνημα στα:
6971969022 ή 6977449028.

Η κράτηση ισχύει μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής.

Με το απόκομμα του κάθε εισιτηρίου μπορείτε να απολαύσετε δωρεάν ένα δροσιστικό μηλίτη Μηλοκλέφτη από το bar της προβολής.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά του εισιτηρίου μπορεί να γίνει μόνο την ημέρα της προβολής και μόνο από το χώρο της προβολής. Όλοι οι χώροι προβολής ανοίγουν στις 20:30. Υπάρχει η δυνατότητα τηλεφωνικής κράτησης θέσεων, από τις 21/08 έως τις 27/08, κάθε μέρα από τις 10:00 μέχρι τις 19:00.

Η κράτηση ισχύει μέχρι και 5 λεπτά πριν την έναρξη της προβολής.

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους των εισιτηρίων θα βρείτε σύντομα στην επίσημη ιστοσελίδα του Φεστιβάλ www.taratsaiff.com

Τέλος, από τα stand των σημείων προβολής θα μπορείτε να προμηθεύεστε το επίσημο πρόγραμμα του φεστιβάλ με το πλήρες πρόγραμμα των ταινιών και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την 4η διοργάνωση, αλλά και τον ολοκαίνουριο δροσιστικό μηλίτη Μηλοκλέφτη.