Skip to main content

Οι παραπονεμένοι, ο τιμωρημένος και ο...βολεμένος

Όλοι οι στενοί συνεργάτες του τέως νομάρχη και νέου περιφερειάρχη περιμένουν στην απ΄ έξω ή έξω από το γραφείο του για ένα σήμα…συνεργασίας
Όλοι οι στενοί συνεργάτες του τέως νομάρχη Θεσσαλονίκης και νέου περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας περιμένουν στην απ΄ έξω ή έξω από το γραφείο του για ένα σήμα…συνεργασίας ή ευγνωμοσύνης. Όμως ακόμη δεν πιάσαν τέτοιο υπονοούμενο! Έτσι, απομακρύνονται σιγά σιγά, εκτός από έναν και καλό. Τον Θέμη Καρστιώτη, γιο πρωην δημάρχου Λιβαδίου, κουμπάρου Παπαγεωργόπουλου και πρωην διευθύνοντος συμβούλου της Ηelexpo ΑΕ.

Όπως έχει γράψει η voria.gr, μέχρι στιγμής βρίσκεται επαγγελματικά ως εργαζόμενος στο Δήμο Θεσσαλονίκης στο πλευρό του προέδρου της ΤΕΔΚ Βασίλη Παπαγεωργοπουλου, θέση που ακόμη διατηρεί ο δεύτερος μέχρι νεωτέρας. Όμως από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η κάθοδος στις εκλογές του Κώστα Γκιουλεκα στον κεντρικό Δήμο, ο κ Καρτσιώτης ανέπτυξε ακόμη περισσότερο τις καλές σχέσεις του με τον Παναγιώτη.

Όσο για τους υπολοίπους-Γιάννη Τουσιάκη, Λουκά Ανανίκα, Μενη Λυσσαρίδου, Γιάννης Σφενδονη και Λένα Σπηλιοπουλου (σύζυγος του μέχρι πρότινος προέδρου της ΕΤ3 και τέως βουλευτή της ΝΔ)-μάλλον ετοιμάζονται για το club των παραπονεμένων. Όμως ταυτόχρονα ακόμη μια λέσχη ετοιμάζεται, αυτή των τιμωρημένων με επικεφαλής τον…Γιωργο Τσαμασλή! Μάλιστα πριν από λίγη ώρα σε τοπική τηλεόραση (ΕΓΝΑΤΙΑ TV) ο Περιφερειάρχης ρωτήθηκε αν θα αξιοποιήσει τον δεύτερο σε σταυρούς περιφερειακό σύμβουλο και απάντησε ότι «Επειδή πριν τις εκλογές έκανε ένα λάθος, δεν θα το κάνει τώρα αλλά αργότερα!»