Skip to main content

Οι συνεργάτες του τον...«έθαψαν»

Ποιοι ευθύνονται για τη «μαύρη τρύπα» που ανακάλυψε η νέα διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής στα ταμεία του ποδοσφαιρικού τμήματος
Σημαντικές οικονομικές ατασθαλίες και χρέη ύψους εκατομμυρίων ευρώ, φαίνεται να άφησε πίσω της η προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΕ Ηρακλής, σύμφωνα με όσα δήλωσε πρόσφατα στη Voria.gr ο νυν πρόεδρος των κυανολεύκων Ιωάννης Τάκης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, που έρχονται επίσης από την τωρινή διοίκηση της ομάδας, οι ευθύνες για τη «μαύρη τρύπα» των ταμείων στην ΠΑΕ φαίνεται να βαραίνουν κυρίως τους πρώην στενούς συνεργάτες του Αντώνη Ρέμου στη διοίκηση και πολύ λιγότερο τον ίδιο τον πρώην πρόεδρο.

Εάν τελικώς τα παραπάνω επιβεβαιωθούν, δεν θα πρέπει να προκαλούν εντύπωση σε κανέναν, καθώς όπως είναι γνωστό, ο Α.Ρέμος, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, είχε παραχωρήσει μεγάλο μέρος των εξουσιών στον στενό κύκλο συνεργατών του, αδυνατώντας ουσιαστικά να ελέγχει τα της διοίκησής του σε καθημερινή βάση.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με προηγούμενο δημοσίευμα της Voria.gr, η τωρινή διοίκηση του «Γηραιού», αναζητεί τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ της χρήσης του 2009, τα οποία, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Ιωάννης Τάκης, λείπουν από τα ταμεία του συλλόγου.