Skip to main content

Oikies Real Estate: Σάλπαραν στο Θερμαϊκό οι συνεργάτες του Δικτύου

Το κτηματομεσιτικό δίκτυο Oikies Real Estate οργανώνει δράσεις για τους συνεργάτες τους. Καλοκαιρινή εκδρομή με ιστιοπλοϊκό στο Θερμαϊκό

Το κτηματομεσιτικό δίκτυο Oikies Real Estate, διάλεξε την 1η ημέρα του Ιουλίου για να  καλωσορίσει τις ζέστες του καλοκαιριού με έναν πρωτότυπο τρόπο, προσφέροντας στους συνεργάτες του μία δροσερή ξενάγηση στη Θεσσαλονίκη, από τη μεριά της θάλασσας και με συντροφιά την αύρα του Θερμαϊκού.

Στις 10 το πρωΐ, από τη μαρίνα του Ν.Ο.Θ., στελέχη και συνεργάτες της Oikies Real Estate σαλπάρανε με το ιστιοπλοϊκό «Roxani» για μία ημερήσια, χαλαρωτική, θαλασσινή εκδρομή.

Η Oikies Real Estate, που πιστεύει ότι η ανάπτυξη της εταιρείας αποκτά στέρεες βάσεις μόνο πάνω στο Δίκτυο των Ανθρώπων της Oikies, έχει ήδη καθιερώσει τις Ημέρες Οικογένειας καθώς αναγνωρίζει ότι στη βάση των καλών επαγγελματικών συνεργασιών βρίσκονται οι ανθρώπινες σχέσεις.

Το κτηματομεσιτικό δίκτυο Oikies Real Estate, που δημιουργήθηκε από τους κυρίους Κούση Γεώργιο και Προγιόπουλο Φίλιππο, διαθέτει τρία γραφεία στη Θεσσαλονίκη και έχει περισσότερους από 30 έμπειρους μεσίτες συνεργάτες.