Skip to main content

Οικονομική ενίσχυση στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Χαλκιδικής

Οικονομική ενίσχυση στην «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Χαλκιδικής», μια μη κυβερνητική Οργάνωση αποφάσισε να παράσχει το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής.
Οικονομική ενίσχυση στην «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – ΠαράρτημαΧαλκιδικής», μια μη κυβερνητική Οργάνωση που έχει την έδρα της στοΛιμένα των Νέων Μουδανιών αποφάσισε να παράσχει το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, δείχνοντας για ακόμα μια φορά την κοινωνική του ευαισθησία και το ενδιαφέρον του για τον πολίτη της Χαλκιδικής.

Η «Ελληνική Ομάδα Διάσωσης – Παράρτημα Χαλκιδικής» είναι μια μη κυβερνητική Οργάνωση που έχει την έδρα της στο Λιμένα των Νέων Μουδανιών, όπου «η συνεισφορά της στο κοινωνικό σύνολο με τη δράση που αναπτύσσει είναι καθοριστική και πολλές φορές καταλυτική, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπου η Πολιτεία αδυνατεί να κινηθεί και να επέμβει άμεσα», τονίζει το Eπιμελητήριο.
 
Το Επιμελητήριο της Χαλκιδικής, θέλοντας να επιβραβεύσει την κοινωνική συνεισφορά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και τα μέλη της, που συμμετέχουν εθελοντικά σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης και με δικά τους έξοδα τις περισσότερες φορές συντηρούν και αποκτούν τον εξοπλισμό που πρέπει να διαθέτουν προκειμένου να αντεπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, διοργάνωσε εκδήλωση την Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010 στα γραφεία της Ομάδας, όπου και της χορήγησε την οικονομική βοήθεια. 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χαλκιδικής, κ. Γεώργιος Γκιλής, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου, κ. Χρήστος Διαμαντόγλου, μέλη του Επιμελητηρίου. Από την πλευρά της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης την οικονομική βοήθεια παρέλαβε ο υπεύθυνος του παραρτήματος στη Χαλκιδική, κ. Γιάννης Δαλαμπίρας, ο οποίος και χαιρέτησε με θερμά λόγια την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου της Χαλκιδικής, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν και αρκετά μέλη της Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος της Χαλκιδικής.