Skip to main content

Οκταήμερο με ζωγραφική και μουσική στο Remezzo στην Καλαμαριά

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τον Δήμο Καλαμαριάς με την συνεργασία πέντε Δημοτικών Συμβούλων, το χρονικό διάστημα από 22 έως 29 Απριλίου.

Πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων με γενικό τίτλο «Κάτι τρέχει στην Καλαμαριά» που περιλαμβάνει εικαστικά θέματα, μουσική αλλά και παρουσίαση βιβλίου, ξεκινά το Σάββατο 22 Απριλίου 2017 στον πολυχώρο τέχνης Remezzo (Νικ.Πλαστήρα 2).

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται από τον Δήμο Καλαμαριάς με την συνεργασία πέντε Δημοτικών Συμβούλων, του Άρη Τεμεκενίδη, της Δέσποινας Αγγελοπούλου, του Νεκτάριου Βουλγαράκη, του Σταύρου Μαβίδη και του Κυριάκου Καισαρίδη, το χρονικό διάστημα από 22 έως 29 Απριλίου.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 22 Απρίλιου στις 8 το βράδυ εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής της Δέσποινας Αγγελοπούλου. Στη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων θα ακούγεται μουσική με συνοδεία πιάνου.

Την Τετάρτη 26 Απριλίου στις 8 το βράδυ, θα εγκαινιαστεί η έκθεση σκίτσου μαθητών, καρικατούρας του σκιτσογράφου Σταύρακα. Παράλληλα θα γίνει αφήγηση παραμυθιού με συνοδεία μουσικής.

Την επομένη Πέμπτη 27 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά από το συγκρότημα «Χωρίς Φινάλε», ενώ την Παρασκευή 28 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί βραδιά Ροκ μουσικής από τα συγκροτήματα Three & Three, The Smoked Almonds και The Mad Muds.

Το οκταήμερο των εκδηλώσεων κλείνει το Σάββατο 29 Απριλίου με την παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Θεολόγου με τίτλο «Φταίνε τα τραγούδια», η οποία και θα πλαισιώνεται από μουσική.

Οι εκθέσεις θα λειτουργούν καθημερινά από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ, ενώ το Σάββατο και την Κυριακή θα είναι ανοιχτές το πρωί 11.00-14.00 και το βράδυ 18.00-22.00.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.