Skip to main content

Όλα για το τρόπαιο

Την προσοχή τους στον τελικό της 24ης Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό στρέφουν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Άρη, αφού επιθυμούν διακαώς τον πρώτο τίτλο μετά από 40 χρόνια …«ανομβρίας». Χωρίς
Την προσοχή τους στον τελικό της 24ης Απριλίου κόντρα στον Παναθηναϊκό στρέφουν ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία του Άρη, αφού επιθυμούν διακαώς τον πρώτο τίτλο μετά από 40 χρόνια …«ανομβρίας». Χωρίς Αράνο στο ΟΑΚΑ οι «κίτρινοι».

Το πρωτάθλημα τελείωσε, η διαδικασία των play off μπορεί να …περιμένει και κάτι …λιγότερο από μία βδομάδα έμεινε μέχρι οι φίλοι και οι οπαδοί του Άρη να δουν την ομάδα τους να παρατάσσεται στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό με μοναδικό στόχο την νίκη και την κατάκτηση του Κυπέλλου, έπειτα από 40 ολόκληρα χρόνια …«ανομβρίας» τίτλων.

Οι «κίτρινοι» έδειξαν καλά στοιχεία στην αναμέτρηση του «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξαν όμως να έχουν την περισσότερη ώρα το μυαλό τους ...στην επόμενη Κυριακή, όπου θα διεκδικήσουν τον μεγάλο στόχο του συλλόγου για την φετινή χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Μιχάλη Ντάκου, αφού θεωρούν ότι ο ρέφερι του συνδέσμου ήταν αυστηρός σε κάποιες αποφάσεις, όπως ήταν η κόκκινη του Αράνο και το πέναλτι που υπέδειξε εις βάρος των «κίτρινων» στο 45’.

Χωρίς Αράνο

Τις υπηρεσίες του Κάρλος Αράνο θα στερηθεί στον τελικό του Κυπέλλου ο τεχνικός του Άρη Έκτωρ Ραούλ Κούπερ, αφού μετά την κόκκινη που «αντίκρισε» απέναντι στον Ολυμπιακό ο Αργεντινός αριστερός μπακ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.
Το παραπάνω γεγονός προβληματίζει τον Κούπερ, ο οποίος πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον Βανγκελί που φέτος προέρχεται από πολλούς τραυματισμούς και δεν έχει αγωνιστεί σε πολλά παιχνίδια της τρέχουσας σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός πάντως θα έχει στη διάθεσή του ξανά τους Νασούτι, Γκαρσία, Ναφτί και Κάμπορα, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση.