Κυριακή 24 Ιουνίου 2018
x

ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Κ. Γκιουλέκας, Σ. Καλαφάτης, Ε. Ράπτη, Θ. Καράογλου και Σ. Αναστασιάδης ως μια ομάδα αναμένεται να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό

Το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής για το Σκοπιανό αναμένεται να δώσουν στο σύνολό τους οι βουλευτές της Α' και Β' Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας. Παρά τις επιφυλάξεις, που είναι υπαρκτές σε όλους, για τη διοργάνωση, ίσως τους ομιλητές και γενικώς για το γεγονός ότι δεν είναι μια εκδήλωση που οργανώθηκε με τον... βέλτιστο τρόπο, οι βουλευτές της ΝΔ προσανατολίζονται να δώσουν όλοι το παρών στο συλλαλητήριο, γιατί πολύ απλά «δεν μπορούν να απουσιάσουν».

Η παρουσία των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας και μάλλον ως μιας ομάδας, καθώς σκέφτονται να κατέβουν όλοι μαζί στο συλλαλητήριο, είναι περισσότερο συναισθηματική και έρχεται ως απόρροια μιας συνεπούς στάσης που κράτησαν όλοι διαχρονικά απέναντι στην ελληνικότητα του ονόματος Μακεδονία. Αποτέλεσμα αυτής της στάσης, της συναισθηματικής φόρτισης και του υψηλού φρονήματος πατριωτισμού είναι και η παρουσία στο συλλαλητήριο, όπως τόνισε βουλευτής της ΝΔ στη Voria.gr.

Είναι αξιοπρόσεχτο μάλιστα ότι κανείς από τους βουλευτές -που η συνείδησή τους δεν τους επιτρέπει να είναι απόντες, όπως οι ίδιοι λένε- δε θέλησε να κάνει επωνύμως δηλώσεις, όμως οι πληροφορίες της Voria.gr είναι απολύτως ακριβείς.

Σταύρος Καλαφάτης, Κώστας Γκιουλέκας, Έλενα Ράπτη, Θεόδωρος Καράογλου και Σάββας Αναστασιάδης, την ερχόμενη Πέμπτη θα έχουν μάλιστα μια τελική συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, για να οριστικοποιηθεί η παρουσία τους στο συλλαλητήριο και να πάρουν και το τυπικό «πράσινο φως» από τον πρόεδρο του κόμματος, αφού έχουν αρθεί οι όποιες επιφυλάξεις.

Διότι αυτές ακόμη υπάρχουν και μάλιστα γίνεται και έρευνα για τους διοργανωτές και για τους απώτερους πιθανώς σκοπούς του συλλαλητηρίου. Αυτοί άλλωστε είναι και οι ανασταλτικοί παράγοντες προς το παρόν για να βγουν επωνύμως και να δηλώσουν όλοι την παρουσία τους στο συλλαλητήριο της Κυριακής.

Γι' αυτό άλλωστε και η πάγια επίσημη απάντηση όλων προς το παρόν στην ερώτηση αν θα είναι παρόντες στο συλλαλητήριο της Κυριακής είναι μία: «Θα το δείτε την Κυριακή». Θα μπορούσε, σύμφωνα με τις δικές μας πληροφορίες, να είναι θα μας δείτε την Κυριακή...
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ