Skip to main content

ΟΛΘ για Παντή: Συνεχίζουμε το όραμά του για την προβολή του Λιμανιού

Συλλυπητήριο μήνυμα του Οργανισμού στην οικογένεια του πρώην προέδρου του - Χρήματα στο WWF Ελλάς, αντί κατάθεσης στεφανιού

Τη βαθιά του οδύνη για την απώλεια του γενικού γραμματέα του υπουργείου Παιδείας και πρώην προέδρου του ΔΣ του ΟΛΘ, Γιάννη Παντή, εκφράζει με σημερινή ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού.

Όπως σημειώνει ο ΟΛΘ, ως Πρόεδρος του ΔΣ της ΟΛΘ ΑΕ, ο Γιάννης Παντής εργάστηκε με πάθος και αφοσίωση για τη σύσφιξη των σχέσεων του λιμανιού με τους φορείς και την κοινωνία της πόλης σε μία ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία για το μέλλον της εταιρείας. «Με ευαισθησία και όραμα έθεσε τις βάσεις για την ανάδειξη του Ιστορικού Αρχείου της ΟΛΘ ΑΕ. Σήμερα συνεχίζουμε στον ίδιο δρόμο για τη διάσωση και προβολή της ιστορίας του Λιμένα Θεσσαλονίκης», τονίζει ο Οργανισμός.

Παράλληλα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στη σύζυγο, στο γιο και στους οικείους του εκλιπόντος.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του σήμερα, Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ ΑΕ αποφάσισε ομόφωνα να καταθέσει, αντί στεφάνου, χρηματικό ποσό σε λογαριασμό της μη κυβερνητικής οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος WWF Ελλάς.