Skip to main content

ΟΛΘ: Περίμεναν τον πρωθυπουργό και εμφανίστηκε ο Καρανίκας

Η εμφάνιση Καρανίκα στον ΟΛΘ ξάφνιασε κάπως, λόγω και των γνωστών διαρροών περί επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Λιμάνι και τον 1ο προβλήτα.

Μπορεί να μην επισκέφθηκε το Λιμάνι ο πρωθυπουργός, σε αυτήν την τελευταία του επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη, αλλά τελικώς ένας δικός του άνθρωπος το μεσημέρι σήμερα πήγε στον ΟΛΘ και έμεινε περίπου μία ώρα, σε μία άτυπη συνάντηση με τον πρόεδρο της εταιρείας και τον διευθύνοντα σύμβουλο της. Ήταν ο πρωθυπουργικός σύμβουλος σε θέμα Στρατηγικού Σχεδιασμού, κ. Νίκος Καρανίκας.

Η εμφάνιση Καρανίκα στον ΟΛΘ ξάφνιασε κάπως, λόγω και των γνωστών διαρροών περί επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο Λιμάνι και τον 1ο προβλήτα. Όμως η πρωθυπουργική επίσκεψη ματαιώθηκε καθώς εξαγγελίες για τον 1ο προβλήτα, χωρίς να είναι παρών ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης, δεν γίνονται. 

Ως γνωστόν, για τον διορισμό του κυρίου Καρανίκα έγινε μεγάλος ντόρος και ασκήθηκε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, ο ίδιος όμως, πλέον σαν σύμβουλος σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού, ενημερώθηκε  αρμοδίως για τις εξελίξεις στον ΟΛΘ.