Skip to main content

ΟΛΘ: Θερμή υποδοχή από τους εργαζόμενους στην APM Terminals

Οι εργαζόμενοι σε κινητοποίηση «υποδέχθηκαν» τους υποψήφιους αγοραστές της APM Terminals δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην πώληση.

Θερμή υποδοχή επεφύλασαν εργαζόμενοι στο λιμάνι Θεσσαλονίκης στους αντιπροσώπους των υποψηφίων αγοραστών της ΑPM Terminals, δημιουργώντας μία ανθρώπινη αλυσίδα στον σταθμό εμπορευματοκιβωτίων.

Τα στελέχη της APM Terminals(ανήκει στον όμιλος της Maersk) είναι η τρίτη ομάδα υποψηφίων αγοραστών που επισκέπτεται το λιμάνι, μετά τους αντιπροσώπους της ICTS των Φιλιππίνων και της ιαπωνικής Mitsui.

Οι αντιπρόσωποι της APM Terminals, σήμερα επισκέπτονται τους χώρους του λιμένα ενώ αύριο, διευθυντικά στελέχη του ΟΛΘ, θα τους παρουσιάσουν τα δεδομένα της ΟΛΘ Α.Ε. και του μεσοπρόθεσμου αναπτυξιακού.

Σημειώνεται ότι οι εργαζόμενοι στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού κατήγγειλαν την παρελκυστική τακτική της κυβέρνησης σε ότι αφορά στην κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους, έχουν αποφασίσει 48ωρες επαναλαµβανόµενες απεργιακές κινητοποιήσεις, από τη Πέµπτη 26 Μαϊου, αλλά και αποχή από την υπερωριακή εργασία των Σαββατοκύριακων.