Skip to main content

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει

Αλώβητος από τις Σέρρες θέλει να φύγει ο Άρης με σκοπό να αναρριχηθεί ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία. Χωρίς αλλαγές, σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα τ
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Άρη για το  αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Πανσερραικό. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την αποστολή, που ταξίδεψε στις Σέρρες. Πιο συγκεκριμένα, την αποστολή αποτελούν οι Σηφάκης, Βελλίδης, Μίσελ, Οριόλ, Νέτο, Βανγκέλι, Λαζαρίδης, Κουλουχέρης, Τόχα, Φατί, Πορτίγια, Ναφτί, Κάλβο, Μενδρινός, Κόκε, Χαβίτο, Ρουίς και Τσέζαρεκ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαζαχαρίας, Πρίττας, Λίμα, Ρονάλντο, Μπουγαίδης, Κατίδης, Αγτζίδης, Οικονομόπουλος, Τσεζνάουσκις, Καζναφέρης, Αραβίδης και Χουάνμα. Ο τελευταίος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε αρθροσκόπηση και υπολογίζεται ότι θα επανέλθει στην ενεργό δράση σε περίπου ένα μήνα.

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να ξεκινήσει με τον Σηφάκη κάτω από τα δοκάρια, τον Βανγκέλι σε θέση δεξιού μπακ και τον Μισελ αριστερά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Οριολ και Λαζαριδης, ενώ Τοχα και Ναφτι θα είναι τα αμυντικά χαφ. Νέτο και Κάλβο θα αγωνιστούν στις πτέρυγες, ενώ Κόκε και Τσέζαρεκ θα στελεχώσουν τη γραμμή κρούσης.