Skip to main content

Ομαλά η έξοδος - Χθες πέρασαν από Μάλγαρα πάνω από 20.000 οχήματα

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Για την εξυπηρέτηση των οδηγών είναι σε λειτουργία πέντ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έξοδος των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη, με τους τελευταίους εκδρομείς να εγκαταλείπουν την πόλη για να περάσουν το Πάσχα στην περιφέρεια.

Αυξημένη είναι η κίνηση των οχημάτων στα διόδια των Μαλγάρων, χωρίς όμως ιδιαίτερα προβλήματα. Για την εξυπηρέτηση των οδηγών είναι σε λειτουργία πέντε ταμεία.

Η κίνηση πάντως αυτές τις ημέρες ήταν αυξημένη, είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο χθες πέρασαν από τα διόδια για την περιφέρεια 20.799 οχήματα. Υπενθυμίζεται ότι χθες ανά τακτά χρονικά διαστήματα άνοιγαν οι μπάρες, ώστε να αποσυμφορείται η κατάσταση.

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των Θεσσαλονικέων και προς τη Χαλκιδική, μέσω της ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων και την Καβάλα, μέσω της Εγνατίας Οδού. Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κίνηση των οχημάτων και στο δίκτυο των υπολοίπων νομών της Κεντρικής Μακεδονίας.

Η έξοδος αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, μετά και το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων.

Για την ομαλή έξοδο και επιστροφή των εκδρομέων, η Τροχαίας Θεσσαλονίκης έχει πάρει ειδικά μέτρα, με συνεχή αστυνόμευση στο εθνικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο.