Skip to main content

Ομιλία του Συνηγόρου του Πολίτη σήμερα στο Βόλο

Ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «11 χρόνια λειτουργίας του Θεσμού του Συνηγόρου του Πολίτη στην πατρίδα μας», που θα λάβει χώρα σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, θα είναι ο Συ
Ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα «11 χρόνια λειτουργίας του Θεσμού του Συνηγόρου του Πολίτη στην πατρίδα μας», που θα λάβει χώρα σήμερα στις 7.30 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, θα είναι ο Συνήγορος του Πολίτη, καθηγητής κ. Γεώργιος Καμίνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την εορτή του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, προστάτη των δικηγόρων.

Σε δηλώσεις του για το θεσμό ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, κ. Αναστάσιος Βολιώτης, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι «η δημόσια διοίκηση είναι αναποτελεσματική και δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πολίτη, καθώς έχει απομονωθεί από την κοινωνίας που οφείλει να υπηρετεί. Οι υπάλληλοι δεν κοιτάζουν τους πολίτες στα μάτια.

Ο Συνήγορος του Πολίτη έχει αναλάβει τεράστιες ευθύνες και μεγάλη αποστολή, καθ’ όσον είναι κοινή διαπίστωση ότι η ελληνική διοίκηση αδυνατεί να βοηθήσει επαρκώς τους πολίτες, αφού εξελίσσεται με εξαιρετικά αργούς ρυθμούς εξέλιξης».