Skip to main content

ΟΝΝΕΔ: Ο Πολάκης είναι ένας κατά φαντασίαν Βισίνσκι από τα Σφακιά

Επίθεση εναντίον του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπέλυσε η γαλάζια νεολαία κάνοντας λόγο για «προστασία σε κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες».

Στην υπόθεση Novartis παρενέβη, ύστερα και από τον σάλο που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες, μπήκε και η ΟΝΝΕΔ βγάζοντας ανακοίνωση εναντίον του υπουργού Παύλου Πολάκη.

Η γαλάζια νεολαία επιτέθηκε στον υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη με ένα κείμενο που φέρει τον τίτλο «Ένας κατά φαντασίαν Βισίνσκι από τα Σφακιά». Στο κείμενο οι νεολαίοι της ΝΔ προτρέπουν τον υπουργό «αντί να πουλάει προστασία σε κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες που δεν ξέρουν καν ποιον Λαζαρίδη συνάντησαν, ας κοιτάξει το κατάντημα της Υγείας επί των ημερών του» ενώ σημειώνουν ότι θα πρέπει να αποφεύγει τις παρεμβάσεις στην ελληνική Δικαιοσύνη.

«Στην Ελλάδα, εν αντιθέσει με τη Σοβιετική Ένωση, η παραβίαση της διάκρισης των εξουσιών θεωρείται ποινικό αδίκημα» σημειώνουν οι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατίας για να προσθέσουν ότι «ο κ. Πολάκης απόλαυσε όλα τα αγαθά της Δημοκρατίας και της πολιτικής ομαλότητας. Αντί να είναι ευγνώμων, ονειρεύεται τον εαυτό του στο ρόλο του Αντρέι Βισίνσκι».

Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ αναφέρεται και στα φοιτητικά χρόνια του κ. Πολάκη σημειώνοντας ότι «είναι γνωστός ήδη από τα φοιτητικά του χρόνια για τους λεπτούς του τρόπους, το σεβασμό στην αντίθετη άποψη και την πίστη του στο διάλογο» ενώ επισημαίνει πως «δεν χρειάστηκε ποτέ να αποδείξει ότι εκτός από βαρύμαγκας είναι και γενναίος».

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ανέφερε χθες ότι οι προστατευόμενοι μάρτυρες για την υπόθεση της Novartis είναι στελέχη της εταιρείας.