Skip to main content

Ωραιόκαστρο: Ανταπόκριση στο κάλεσμα Παπακωνσταντίνου για συνεργασία

Στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπακωνσταντίνου έδωσαν το «παρών» οι ανθυποψήφιοί του Γρ. Εδιρνέλης και Αν. Πολυχρονίδης.

Την υποψηφιότητά του για τον δήμο Ωραιοκάστρου ανακοίνωσε σε εκδήλωση ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου. Μάλιστα, το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι ανθυποψήφιοί του, Γρηγόρης Εδιρνέλης επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη Ανατροπή» και Ανέστης Πολυχρονίδης της παράταξης «Συνεργασία τώρα» οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του.

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Παπακωνσταντίνου ήταν να στείλει ένα μήνυμα συνεργασίας και κοινής προσπάθειας για την επόμενη μέρα στον δήμο Ωραιοκάστρου και, μάλιστα, σε αυτό το πνεύμα, κάλεσε τους ανθυποψηφίους του να πάρουν τον λόγο, όπως και έγινε, εν μέσω χειροκροτημάτων.

Αποδεχόμενος την πρόσκληση, ο κ. Εδιρνέλης δήλωσε πως η παρουσία της παράταξης του σηματοδοτεί τη δυνατότητα συνεργασίας μετεκλογικά και επιβραβεύει τη «συνεχή παρουσία του Γιώργου Παπακωνσταντίνου στα δημοτικά συμβούλια. Μια παρουσία διαρκής, με έντονο προβληματισμό στη σκέψη και γόνιμη αντιπολίτευση».

Στον δικό του χαιρετισμό ο κ.Πολυχρονίδης τόνισε πως η συνεργασία των παρατάξεων είναι το ζητούμενο για την επόμενη μέρα του τόπου. «Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι στην τρέχουσα θητεία ο κ.Παπακωνσταντίνου ήταν παρών και λειτούργησε θεσμικά στο δημοτικό συμβούλιο. Έχει κάθε δικαίωμα να είναι υποψήφιος γιατί πάλεψε για τα προβλήματα του τόπου», ανάφερε.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο επικεφαλής της Κίνησης Ανεξαρτήτων Πολιτών Ωραιοκάστρου, Δάκης Μανουσάκης, υπογραμμίζοντας τη στήριξη και συμπόρευση με τον κ.Παπακωνσταντίνου στις εκλογές συνεχίζοντας μαζί του τους κοινούς αγώνες για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών του δήμου Ωραιοκάστρου.

Την εκδήλωση προλόγισαν και τάχθηκαν στο πλευρό του Γιώργου Παπακωνσταντίνου ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Ζορπίδης και ο πρώην επιθεωρητής Θεσσαλονίκης της Εθνικής Τράπεζας, Ιωάννης Καλλασίδης.

«Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι αποφασισμένος να σταθεί κοντά στους επαγγελματίες της περιοχής γιατί είναι και ο ίδιος επιχειρηματίας και ζει τις αγωνίες και τα προβλήματά τους, ειδικά τώρα, στα χρόνια της κρίσης και να τους στηρίξει με κάθε τρόπο. Θα έχει την έμπρακτη στήριξή μου ως προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης», ανέφερε ο κ.Ζορπίδης.

Τέλος, ο κ.Καλλασίδης χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου ως «έναν ευαίσθητο άνθρωπο που τα κίνητρα του κρίνονται από ανιδιοτέλεια, πρόθυμο να προσφέρει στον τόπο του και στους ανθρώπους».