Skip to main content

Οριστική η συμφωνία με Καρυπίδη για τον Άρη, λέει ο Ψηφίδης

Ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης αποκάλυψε πως έχει επέλθει οριστική συμφωνία, όσον αφορά τους όρους του μνημονίου συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί

Σε οριστική συμφωνία με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, σε ό,τι αφορά τους όρους του μνημονίου συνεργασίας που πρόκειται να υπογραφεί για το ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρίνων», έχει φτάσει ο Ερασιτέχνης Άρης, όπως αποκάλυψε σήμερα ο πρόεδρός του, Γιάννης Ψηφίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθλητικό Metropolis 95,5.

«Είχαμε δημιουργήσει ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο τηρείται και πάμε πολύ καλά. Ένα από αυτά είναι η πλήρης συμφωνία για το ποδοσφαιρικό τμήμα. Το συμφωνητικό κατατέθηκε και χθες είχαμε μια τετράωρη συνάντηση με το νομικό τμήμα», σημείωσε αρχικά ο κ. Ψηφίδης και πρόσθεσε:

«Μετά τη συμφωνία, το θέμα πρέπει να περάσει από το ΔΣ και να μου δοθεί η εξουσιοδότηση να το υπογράψω το συμφωνητικό. Αυτό που μπορώ να ανακοινώσω είναι πως η συμφωνία με τον Καρυπίδη έγινε και όλα προχωρούν μπροστά».

«Ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα μας, καθώς αρχίζουμε να ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια. Ο κ. Καρυπίδης απέδειξε ότι οδηγεί σωστά την ομάδα, η επιθυμία μας είναι να ανεβεί στη Football League και να ενισχυθεί και για τη νέα σεζόν. Ήταν και αυτό ένα από τα θέματα που συζητήθηκε και ο ΑΣ είναι ήσυχος ότι θα συμβεί αυτό και ο Άρης θα είναι πρωταγωνιστής στη Football League, έτσι ώστε ο Άρης να φτάσει εκεί που πρέπει να είναι», κατέληξε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης.