Skip to main content

Οριστικό: Ανακατασκευή Τούμπας και στο Καυτανζόγλειο του χρόνου ο ΠΑΟΚ

Συμφωνία Σαββίδη - Ερασιτέχνη και κοινή διάθεση για να προχωρήσει το όραμα του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη «νέα Τούμπα»

Αδιαμφισβήτητη είναι, και επισήμως από σήμερα, η διάθεση του Ιβάν Σαββίδη να χτίσει τη «νέα Τούμπα» στα θεμέλια της σημερινής: ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη του συλλόγου, Θανάση Κατσαρή, και τον Δημοκράτη Παπαδόπουλο, καταλήγοντας σε συμφωνία να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση και να προχωρήσει άμεσα το έργο αυτό.

Σύμφωνα με το paok24.com, οι σχετικές διαδικασίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, με στόχο να τελειώσουν οι άδειες και οι λοιπές γραφειοκρατικές διαδικασίες, όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να μπορούν να ξεκινήσουν οι εργασίες και, παράλληλα, να «μετακομίσει» η ομάδα από τη νέα χρονιά στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Φυσικά, επ αυτού, θα γίνει και Γενική Συνέλευση στον ΑΣ ΠΑΟΚ.

Βέβαια, εκτίμηση χρονοδιαγράμματος δεν μπορεί ακόμη να γίνει, καθώς πρόκειται για χρονοβόρες διαδικασίες, ωστόσο στον Δικέφαλο ελπίζουν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά: εκκίνηση των εργασιών στην Τούμπα, αγωνιστική «ασπρόμαυρη» δράση στο Καυτανζόγλειο.