Skip to main content

Δεν έγινε ο διαγωνισμός για τα διόδια Θεσσαλονίκης στην Εγνατία Οδό

Η καθολική συμμετοχή στην απεργιακή κινητοποίηση των εργαζομένων της Εγνατία Οδός απέτρεψε την πραγματοποίηση του διαγωνισμού.

Με καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στην απεργιακή κινητοποίηση του Συλλόγου Εργαζομένων της «Εγνατία Οδός Α.Ε.», συνεχίζονται οι πρωτοβουλίες για την ανάδειξη του οφέλους που προκύπτει από το δημόσιο χαρακτήρα της Εταιρείας σε επιχειρησιακό, τεχνικό, οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο, όπως ανακοίνωσε η ΟΣΕΤΕΕ.

Ήδη, όπως σημειώνει η Ομοσπονδία, λόγω της κινητοποίησης έχει αποτραπεί για πολλοστή φορά, η πραγματοποίηση του Διαγωνισμού «Εγνατία Οδός: Κατασκευή Σταθμού Διοδίων Θεσσαλονίκης επί της Εγνατίας Οδού».

Οι εργαζόμενοι ζητούν την ακύρωση των σχεδιασμών παραχώρησης της Εγνατίας Οδού & την άμεση εγκατάσταση εντός του 2017 ενός καθολικού ηλεκτρονικού αναλογικού συστήματος διοδίων, υπενθυμίζει η ΟΣΕΤΕΕ και καταλήγει:

«Οι υπό παραχώρηση οδικές υποδομές της Εγνατίας Οδού έχουν χρηματοδοτηθεί πλήρως, είναι ήδη κατασκευασμένες και δεν υφίσταται ουδεμία τεκμηρίωση της σκοπιμότητας της παραχώρησής τους με οικονομικούς ή/και τεχνικούς όρους».