Skip to main content

Όταν ο κ. Μητσοτάκης κάνει ενδιαφέρουσες συναντήσεις

Το event, αυτή τη φορά, διοργανώθηκε από την Bank of America - Merrill Lynch, η οποία προσκάλεσε και τα επενδυτικά "σπίτια"

Την τρίτη συνάντηση μέσα σε λίγες μέρες με ξένους επενδυτές είχε προς από λίγες ώρες  ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το event, αυτή τη φορά, διοργανώθηκε από την Bank of America - Merrill Lynch, η οποία προσκάλεσε και τα επενδυτικά "σπίτια". Και αυτό το ραντεβού έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και όπως πληροφορείται η Voria.gr, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων εκπρόσωποι από: την Morgan Stanley, την York Capital, την Anchorage, την Jupiter, την Finisterre, την Fintech, το VR Capital Group, την Trend Capital Management, την Emso Asset Management και τα funds Knighthead και Blockhouse.

Να σημειωθεί ότι και αυτή η συνάντηση, όπως και δύο ανάλογες προηγούμενες, που πληροφορηθήκαμε εμείς, δεν ανακοινώθηκαν. Προφανώς και θα πρέπει να έγιναν και άλλες, με ανάλογο περιεχόμενο και ενδιαφέρον.

Στη ΝΔ επιμένουν είτε να κρατούν χαμηλούς τόνους και ενίοτε να υποβαθμίζουν τα κρίσιμα ραντεβού του προέδρου τους. Για παράδειγμα, δεν ανακοίνωσαν ποτέ ότι είδε τον επικεφαλής της Goldman Sachs Ευρώπης.

Ο λόγος; Πιθανότατα έχει να κάνει με την τακτική του κ. Μητσοτάκη να κρατά για τον εαυτό του το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Κι αυτό γιατί στις συναντήσεις αυτές, όπως μας λένε αυτήκοες μάρτυρες, αυτά που λέγονται είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα και θα βοηθήσουν πολύ στην διαμόρφωση του τελικού πολιτικού μηνύματος που θα εκπέμψει το κόμμα της ΝΔ, στην τελική ευθεία προς τις εκλογές.