Skip to main content

Ουάρντα: Επέστρεψα στην οικογένειά μου, νιώθω καλά στον ΠΑΟΚ (video)

Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός δήλωσε πως στόχος του είναι να βοηθήσει τον «Δικέφαλο» ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League

Για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε μετά το χθεσινό φιλικό με τη Γάνδη ο Άμρ Ουάρντα ενώ παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Aρχικά, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» δήλωσε: «Νιώθω έτοιμος και πιστεύω ότι στα ματς με τη Βασιλεία θα είμαι σε θέση να αγωνιστώ».

Για το τί του έχει πει ο Λουτσέσκου: «Μιλήσαμε αρκετές φορές. Μου έχει εξηγήσει τι θέλει από μένα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είναι λογικό να μιλάμε γιατί πέρσι δεν ήμουν στην ομάδα».

Για την επιστροφή του στην ομάδα: «Νιώθω ότι γύρισα στην οικογένεια μου. Δεν αισθάνομαι πως έκανα ντεμπούτο σήμερα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Από την πρώτη στιγμή με στηρίζει. Μου έστελναν μηνύματα να γυρίσω όταν ήμουν στον Ατρόμητο. Είμαι εδώ και είναι όλα καλά».