Skip to main content

Ουάρντα: Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΠΑΟΚ

Χαίρομαι που θα γίνω κι εγώ μέλος της λίστας των Αιγύπτιων του ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις, δήλωσε ο παίκτης

Για τη μετεγγραφή του στον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αμρ Ουάρντα στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ανήκω πλέον στον ΠΑΟΚ γιατί είναι κάτι που το ήθελα πολύ», είπε από το Πορτ Τζεντίλ όπου το βράδυ η Αίγυπτος αντιμετωπίζει την Γκάνα και πρόσθεσε: «Είχα κι άλλες προτάσεις από την Ισπανία κι από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο, εγώ ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ και είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, αγωνίζεται στο Europa League και ο κόσμος του είναι εντυπωσιακός».

Ο Ουάρντα συνεχίζει την παράδοση των Αιγύπτιων του ΠΑΟΚ και θα γίνει ο 8ος «Φαραώ» που φορά την ασπρόμαυρη φανέλα. «Απ’ ότι ξέρω, ο καλύτερος ήταν ο Τολμπά, αλλά δεν τον θυμάμαι στο γήπεδο γιατί ήμουν πολύ μικρός όταν έπαιζε», είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Χαίρομαι που θα γίνω κι εγώ μέλος της λίστας των Αιγύπτιων του ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όλες μου τις δυνάμεις».

Μέχρι τότε είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αιγύπτου. Στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του κοντράρεται με την Γκάνα και χρειάζεται ισοπαλία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. «Είναι ταυτόχρονα μια πολύ όμορφη εμπειρία, αλλά και μεγάλη τιμή να συμμετέχω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου σ’ αυτή τη διοργάνωση», επεσήμανε και συνέχισε: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να προκριθούμε».