Skip to main content

Ουρές από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη για τη Black Friday (φωτο+vid)

Οι ουρές σχηματίστηκαν από νωρίς και τα άτομα περιμένουν να ανοίξουν οι πόρτες καταστήματος, ώστε να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλή τιμή

Σε ρυθμούς Βlack Friday κινείται σήμερα η αγορά της Θεσσαλονίκης. Από τα ξημερώματα, κυρίως νεαρά άτομα, στήθηκαν στην ουρά έξω από μεγάλo πολυκατάστημα του κέντρου της Θεσσαλονίκης, για τις εκπτώσεις της Black Friday.

Η ουρά σχηματίστηκε από πολύ νωρίς και τα άτομα περίμεναν να ανοίξουν οι πόρτες του καταστήματος στις 8 το πρωί, προκειμένου να προμηθευτούν προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή.

Μάλιστα, όταν άνοιξαν οι πόρτες οι συγκεντρωμένοι καταναλωτές άρχισαν να χειροκροτούν.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και φέτος ανάμεσα στους καταναλωτές που περίμεναν στην ουρά από νωρίς είναι και μαθητές.

Την τιμητική τους έχουν κυρίως τα ηλεκτρονικά προϊόντα, όπως υπολογιστές, κινητά τηλέφωνα και προϊόντα gaming.

 

 

Στον χορό όμως των εκπτώσεων μπήκαν φέτος και μικρότερα καταστήματα που εμπορεύονται από ρούχα και κοσμήματα μέχρι ξηρούς καρπούς ενώ «παρών» δηλώνουν ακόμα και καφετέριες και εστιατόρια.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης είχε καλέσει μικρούς και μεσαίους επιχειρηματίες να συμμετέχουν στο Black Friday προσέχοντας ωστόσο το πλαίσιο που διέπει την ημέρα.

Ωστόσο παρά τον γενικευμένο χαρακτήρα που θα πάρει φέτος το Black Friday, η αγορά της πόλης απέχει ξανά κατά πολύ από τις εντυπωσιακές εκπτώσεις του εξωτερικού, που αποτελούν και το νόημα της Black Friday και αγγίζουν το 70%, το 80% ακόμα και το 90% της αρχικής τιμής.